Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestao 21-godišnjak

Jeste li ga vidjeli? Ostavio oproštajno pismo i otišao od kuće

ivan kakuk
Foto: nestali.hr
07.04.2015.
u 22:29

Policija traga za 20-godišnjim Ivanom Kakukom iz Alaginaca kraj Požege koji je tijekom noći na utorak otišao od kuće

Policija traga za 21-godišnjim Ivanom Kakukom iz Alaginaca kraj Požege koji je tijekom noći na utorak otišao od kuće i od tada mu se gubi svaki trag.

Mladić je napustio kuću u starom Opel Kadettu iz 1970. godine narančaste boje, piše 034portal. Prema zadnjim informacijama, viđen je danas prvo u Novskoj, a nešto kasnije na istočnom ulazu u Zagreb.

Ivan je ostavio oproštajno pismo pa su cijela njegova obitelj i prijatelji u strahu od najgoreg.

Visok je 170 centimetara, ima crnu kosu i crne oči, a u trenutku nestanka imao je smeđu kožnu jaknu, plavu majicu, traperice i tenisice zelene boje.

Policija moli sve koji su ga vidjeli da jave u najbližu policijsku postaju, pozivom na broj 192 ili putem internet stranice nestali.hr.

>> U proteklih sedam dana nestalo 12 osoba

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
07:24 08.04.2015.

Hajde čovječe ako čitaš shvati da brige i problemi kpje imaš postoje samo zato da ih naučiš rješavati a i to je dio života u kojem treba uživati a pred tobom je puno toga u čemu trebaš uživati a tu su i prijatelji, rodbina ...

DU
Deleted user
22:59 07.04.2015.

Nadam se da neće doći do najgoreg, život je samo jedan i ništa nije vrijedno da bi ga tek tako odbacio. Ono što danas izgleda nepremostivo, možda će već sutra biti igra.

AN
anticenzura
23:26 07.04.2015.

U zemlji vlada teska depra, puno je nepravde na svakom koraku. Mladi ljudi nemaju ideala, politicari su dno dna svi do jednoga, ubili su svaku nadu u prosperitet, buducnost i botiljak u ljudima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije