Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE KONZUMIRAJTE GA

Jeste li ga kupili? dm s tržišta povlači ovaj proizvod

dm trgovina
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL/Privatna arhiva
1/3
13.11.2018.
u 13:04

Proizvod se povlači iz predostrožnosti

Ako ste kupili dmBio pločicu kokos/tamna čokolada (40 g) koja ima rok trajanja do 17. travnja 2019. godine, vratite je u najbližu prodavaonicu dm-a gdje će vam vratiti novac.

Proizvod se povlači iz predostrožnosti jer je proizvođač utvrdio prisutnost dijelova četki za čišćenje proizvodnog pogona, koji nisu sastavni dio proizvoda, u pojedinim pakiranjima.

– Povlačenje se odnosi isključivo na navedeni proizvod s rokom trajanja 17. travnja 2019., a oznaka roka trajanja nalazi se na stražnjoj strani omota proizvoda. U slučaju da ste kupili proizvod, molimo vas da ga ne konzumirate i da ga vratite u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će vam biti osiguran povrat novca. Bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren, kupci ga mogu vratiti bez predočenja računa.

dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju i opozivu proizvoda s ciljem da osigura najvišu sigurnost proizvoda i kupaca u svojim prodavaonicama te se ispričava kupcima zbog situacije i mogućih neugodnost – stoji u priopćenju.

Ključne riječi
dm

Komentara 34

LJ
ljutko
13:49 13.11.2018.

Ako sam pojeo tu čokoladicu znaći da je morem povratiti u najbljižemu dm dućanu :)

NE
Neutralac
16:19 13.11.2018.

"Bait click" clanak... zasto u naslovu ne mogu reci o kojem se proizvodu radi,,,,?

DU
Deleted user
16:37 13.11.2018.

Katastrofa... kaj treba tolika inteligencija da se u naslovu napiše konkretno o čemu se radi... koji debilni um je uspio izdresirat novinare da ovako sklapaju naslove?!?!?!?!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije