Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPARLAMENTARKA
Povratak na članak

Jerković: Moramo smanjiti ovisnost o fosilnim gorivima i povećati ulaganja u obnovljive izvore energije

EU je pokazala odlučnost u postizanju klimatskih ciljeva usvajanjem Europskog klimatskog zakona i predstavljanjem zakonodavnog paketa Spremni za 55

Komentari 2

BR
Branitelj2020
15:54 20.10.2021.

Takozvana zelena tranzicija je još jedna vrlo opasna utopija kao što je bio komunizam. U biti tu zelenu utopiju guraju ljudi koji imaju komunistčki mentalni sklop. Laž je da poskupljenje električne energije, plina, benzina i diesela nema veze sa zelenom utopijiom jer je kazna za ispuštanje jedne tone CO2 narasla sa 5 Eura po toni na 60 eura po toni i dalje raste. To je takozvana ETS shema koju prisilno nameče EU. Nema tih vjetroelektrana i solara koji će zamjeniti fosilna goriva jer oni ne rade kada nema vjetra i sunca a odakle će doći nedostajuća električna energija ako ne iz termo i nuklearnih elektrana . Osim toga zamislite npr tenk koji vozi samo na akumulatore u ratu. A da ne govorimo koliko bi ova zelena utopija koštala a zeleni komunisti očekuju da to platimo mi obični građani iz svog džepa.

VL
PV
prcko.vita
15:34 20.10.2021.

Ajde?! Kak se mi nismo tog sjetili?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.