Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj krvoproliću?

Jemenski predsjedni​k Ali Abdulah Saleh pobjegao iz zemlje?

Jemenski predsjednik Saleh
AFP/REUTERS/PIXSELL
22.01.2012.
u 15:59

Salehov savjetnik za unutarnju politiku Zaid Al-Zarag napominje da je Jemenski predsjednik preko zračne luke u glavnom gradu Sana napustio zemlju te tvrdi da će se ubrzo vratiti.

Saleh je otputovao u Washington na liječenje prije čega je u svom govoru na javnoj televiziji kazao kako je vrijeme za predaju vlasti te se oprostio sa građanima, izvještava AP. Kazao je kako je vlast sada u rukama potpredsjednika države i dodao je kako će se vratiti prije idućih predsjedničkih izbora koji bi se trebali održali u veljači.

Nakon što su mediji špekulirali da je Jemenski predsjednik Ali Abdulah Saleh pobjegao iz zemlje te informacije ekskluzivno za Večernji list potvrdio je njegov savjetnik za unutarnju politiku Zaid Al-Zarag napominjujući da je Jemenski predsjednik preko zračne luke u glavnom gradu Sana napustio zemlju dodajući da nije pobjegao već će se ubrzo vratiti. Na pitanje kamo je otputovao, gospodin Al-Zarag kazao je da nam to zbog sigurnosnih razloga ne može odgovoriti ali da će uskoro javnost bitit obaviještena o svemu.

Protiv Saleha, koji zemljom vlada od 1978. godine, već se mjesecima prosvjeduje, pri čemu je ubijeno i nekoliko stotina ljudi, a prosvjednici traže njegov odlazak, ali i kažnjavanje

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar H/S/P
H/S/P
18:41 22.01.2012.

Kad ce nasi pocet bijezati..........................

OB
-obrisani-
18:17 22.01.2012.

\"muslimanska braca\"-ruse se pred sobom, v siriji su pobili samo 2.000 sirijca,a u tunisu su opljakalji do temelja oba dvije velike trgovine metroa

OB
-obrisani-
18:18 22.01.2012.

otisao Abdulah po instrukcije u stab CIA koji su tog diktatora i postavili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije