Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O pitanju granica BiH s Crnom Gorom

Kacin: BiH može napraviti što hoće, a kakve bi mogle biti posljedice, u to ne ulazim

Jelko Kacin
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
06.04.2015.
u 12:47

Slovenski političar i bivši zastupnik u Europskom parlamentu Jelko Kacin u intervjuu za Dnevni avaz govorio je o pitanju granica Bosne i Hercegovine s Crnom Gorom odnosno o slučaju ''Sutorina''

Slovenski političar i bivši zastupnik u Europskom parlamentu Jelko Kacin u intervjuu za Dnevni avaz, između ostalog, govorio je o pitanju granica Bosne i Hercegovine s Crnom Gorom odnosno o slučaju ''Sutorina''. On smatra da Bosna i Hercegovina u ovom trenutku ima previše otvorenih pitanja što se tiče njezinih granica te da joj ne treba još jedno.

- I to prije svega prema zemlji koja je na neki način barjaktar procesa približavanja cijele regije EU. Da u ovom trenutku nema Crne Gore, morali biste je izmisliti. Ona je stvarno krenula na tu regatu. Srpski brod se sprema, ali se posada još nije ukrcala i nisu razvili svoja jedra, a kod vas, vi niste još položili ni kobilice za taj brod, a vi biste se sada svađali s nekom pomorskom zemljom o tome gdje biste mogli gurnuti taj brod u more. Nije, prema meni, najpametnije, ali BiH je suverena zemlja pa može sebi i svojim susjedima napraviti što god hoće, a kakve bi mogle biti posljedice, u to ne ulazim - rekao je Kacin za Dnevni avaz

>> BiH od Crne Gore traži povrat teritorija u Boki. Hoće li Republika Srpska dobiti more?

Komentara 5

DU
Deleted user
13:13 06.04.2015.

svađaju se oko hrvatske Boke, tako to obično završava kad se tuđe otme

TO
tolitol
13:39 06.04.2015.

Iako se slažem s time što je rekao, nije mi jasno zbog čega je bitno što je ovaj čovjek rekao. Bivši slovenski eurozastupnik je danas što?

DU
Deleted user
13:13 06.04.2015.

svađaju se oko hrvatske Boke, tako to obično završava kad se tuđe otme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije