Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednik HDZ-a
Povratak na članak

Jelić o izboru za šefa Karamarkova stožera: Bilo je to sve iznenađujuće

Šef izbornog stožera Tomislava Karamarka: Medved je časnik HV-a koji je u ratu izgubio brata i on je dobar temelj za ministra branitelja

Komentari 8

DU
Deleted user
00:19 16.03.2016.

jelicu..slusaj sta cu ti rec..nisi los..ali..imenovanjem nova ministra branitelja..medveda..tek je otvoren..prostor..svadjama i podilama..viruj mi..njemu svaka cast..ali..vrimena se minjaju..judi se minjaju..on je svoje da..i bija na mistu kad je tribalo..ali..sad su druga vrimena..vrimena..lovaca na rake govnjare..

VL
DU
Deleted user
00:28 16.03.2016.

e..to sam ..jos zaboravia..pogleda sam..ka i uvik..veoma vazan..detalj..u judski odnosi..pogled..pogled premijera..i nasa medveda..i uocija..sjaj u njegovim ocima..zapravo sta san ti..tija rec..ako je novi ministar..kreditni duznik..ajme mu se a i vama takodje..eto toliko..

VL
Avatar istovari
istovari
09:48 16.03.2016.

Yad i bieda...

VL
JE
Jednakost
07:12 16.03.2016.

Jednog dana ce povjest pisati o ovim lesinarima i nacinu na koji su stvorili 100 000 parazita koji su opljackali i unistili zemlju. Samo polako, netko ce dobiti izbore na programu o ukidanju privilegija.

VL
JE
Jednakost
07:13 16.03.2016.

Ne vjeruj covjeku koji poruzni kad se nasmije.

VL
AR
arjavas
06:39 16.03.2016.

Ako je falsifikator diploma temelj stranke jadna je ta stranka. Jelica je Karamarko metnul za sefa svog stozera samo zato da mu malo podigne ugled jer ga je u kadrovskim kombinacijama za vladu ponozio do dna. Kalkulirli su sa njimm za razna ministarska mjesta i onda je kao Corusic naglo ispao.

VL
DA
darwil
23:15 15.03.2016.

Svi ste vi HDZ-ovci jedan drugome na usluzi ali narod vam je na posluzi, ili poslužit ćete se njime dok vam treba a poslije ste važni samo jedni drugima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.