Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ DJEVOJČICE IZ NOVE GRADIŠKE

Veljača najavila hitan sastanak s ministrom: 'Njihov propust je za zatvor'

Jelena Veljača na konferenciji o odnosima s javnošću i novim tehnologijama
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
04.04.2021.
u 19:12

Treba zabraniti život maloljetnika s osuđenim nasilnicima, navela je ugledna scenaristica i glumica

Redateljica i glumica Jelena Veljača na svojem Facebook profilu navela je kako je inicijativa 'Spasi me' čija je ona suosnivačica dogovorili sastanak s ministrom obitelji Josipom Aladrovićem povodom tragične smrti dvoipolgodišnje djevojčice iz Nove Gradiške koja je preminula od posljedica ozljeda koje su joj nanijeli roditelji. 

Status prenosimo u cijelosti. 

"Policajci su utvrdili da je majka prošle srijede, 31. ožujka, zlostavljala svoju kći udarajući je šakama po glavi i cijelom tijelu. Od siline udaraca djevojčica je zadobila teške ozljede glave i drugdje po tijelu nakon čega je zapala u komatozno stanja, a na Uskrs i izgubila bitku za život.

Soc radnica je bila tamo svaki tjedan. “Ništa nije upućivalo”. Malena je umrla danas.

Kako kaže naša Ana Pecotic: treba naložiti da se dostavi popis svih obitelji u kojima je itko ikad osuđen za nasilje i informacija gdje se nalaze djeca, da li s nasilnikom/nasilnicom. Treba zabraniti život maloljetnika s osuđenim nasilnicima.

To će #spasime tražiti u utorak, 6.4. u 13, kad imamo sastanak s ministrom Aladrovićem, kao i otkaz i oduzimanje licenci i/ili dozvole za rad cijelom “stručnom” timu iz Nove Gradiške.

Osobno mislim da se mora vidjeti ima li šanse da tim kazneno odgovara. Nisam pravnica, ali sam majka i čovjek i mislim da je njihov propust za zatvor", stoji u statusu. 

Komentara 74

AR
ares2020
19:43 04.04.2021.

Žao mi je male djevojčice, ali Vlada i ministri ne smiju dozvoliti ovoj da od toga pravi svoj šou.

DO
Domumom
19:36 04.04.2021.

Čuj #spasojka februar naredila ministru da hutno dođe. Koja vlada jadna majko.

FA
Farsa
19:28 04.04.2021.

Kao "stručna" glumica nikad ne bi trebala vidjeti stručnjake po bilo kojem drugom pitanju osim glume.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije