Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Jeftinija država jedina je demografska mjera

Predsjednica je predložila mjere koje se mogu provesti samo povećanjem državnog proračuna, samo novim zaduživanjem, samo novim troškovima

Komentari 5

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
18:21 07.05.2018.

Potpuno se slazem sa autorom clanka. Ova zemlja je kronicno inficirana demagogijom i spletkarenjem za osobnu dobit, i to u svim slojevima drustva. Sklonost obmani i trosenju tudjeg kad god se ukaze prilika je zajednicki mentalitet naroda i njihovih izabranih politicara.

VL
RZ
Rocky.Zg
22:12 07.05.2018.

Svaka čast, to je jedino sto moze spasiti Hrvatsku. Ali tako nesto nece provesti niti HDZ niti SDP, a vidimo da ni Živi zid ne govori o tome. Moj glas na slijedecim izborima cu dati onima koji se budu zalagali za ukidanje županija, smanjenje opcina itd. Ali koji su to, ja jos uvijek ne čujem da neka stranka to govori?

VL
Avatar dras32
dras32
17:26 07.05.2018.

HDZ za sljedece predsjednicke izbore treba kandidirati i podrzati Damira Krsticevica. Kolinda se pokazala potpuno podkapacitiranom za funkciju koju obnasa i jos se okruzila svitom nesposobnih savjetnika klimavaca.

VL
AN
antonelić
18:19 07.05.2018.

žašto uvaženi komentator despot sipa drvlje i kamenje po precjednici ? ... žena radi za dobrobit naše hrvatske i dobrobit hrskog čoeka ... zar nije vozila trajekt , zar nije već i pločice lijepila , zar nije opalila selfie sa devom u đurđevcu ?... potegla je uspravnicu baltik jadran crnomore , očistila je zrak u slav. brodu ( tri puta ) , izgradila most za čiovo ( tri puta ) , objavila intervju na ogradi u washingtonu , seljakala ured po lijepoj našoj ... i što je važno , posjetila je hrsku mladež u irskoj i zamolila za izdašnije slanje doznaka u hrvatsku ... jednu važnu mjeru će uskoro predložiti vladi a to je : podizanje povratne naknade za pet ambalažu sa 50 lipa na 1 kunu ... time bi se povećao bdp , a skočio bi i rejting ... povećao bi se broj radnih mjesta na kontejnerima te bi se mladi počeli vraćati iz pečalbe ... tada ulazimo u blagostanje kao što je dr.kolinda obećala ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.