Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN ZBOG PRIJETNJE

Jednome došao na kućnu adresu i mahao pištoljem, drugom pištolj uperio u prsa

Pištolj - ilustracija
Pixabay
11.03.2021.
u 07:57

Prije no što mu je prijetio pištoljem, sumnjiči ga se i da je oštećeniku posredstvom trećih osoba, predao rukom ispisanu poruku u kojoj je naveo da očekuje da mu oštećenik isplati novac kao naknadu jer je navodno vrijeđao sestru osumnjičenog 25-godišnjaka.

Ubit ću te! - vikao je 25-godišnjak, pri tome mašući pištoljem kojeg je izvadio iz džepa i to nakon što je 5. ožujka došao na adresu oštećenika.

Zbog toga je sada osumnjičen za prijetnje te ispitan na ODO Rijeka, koje je nakon ispitivanja od suca istrage Županijskog suda u  Rijeci tražilo da se 25-godišnjaku odredi istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, čemu  je  sudac istrage udovoljio.

A osim za dolazak na nečiju kućnu adresu i prijetnju pištoljem, 25-godišnjak se sumnjiči i da je 6. ožujka oko 13 sati  u okolici Rijeke prišao drugom oštećeniku. Prvo ga je optužio da mu je vrijeđao sestru, nakon čega je i njemu zaprijetio, uperivši mu pištolj u prsa. Prije no što mu je prijetio pištoljem, sumnjiči ga se i da je oštećeniku posredstvom trećih osoba, predao rukom ispisanu poruku u kojoj  je naveo da očekuje da mu oštećenik isplati novac kao  naknadu  jer je navodno vrijeđao sestru osumnjičenog 25-godišnjaka.

Komentara 1

OB
Oblivion
08:14 11.03.2021.

Zato nam treba zakon ko u Americi. Netko ti dođe pištoljem prijetit nesmiješ ga ni loše pogledati, umjesto da ga napuniš olovom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije