Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMIŠLJATI LOPOV

Jednom obio vrata, drugi put kroz poluotvoreni prozor ukrao ključ kako bi došao do kreditne kartice

bankomat
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
14.04.2023.
u 07:39

Karticu je, kako se sumnja, koristio tri puta te je na bankomatima podigao oko 1000 eura, za koliko je oštetio oštećenicu

Vrlo domišljat u svom naumu da se domogne tuđeg novca bio je 39-godišnjak kojeg ODO Šibenik sumnjiči za tešku krađu i računalnu prevaru. Sumnjiči ga se da je od 4. do 9. travnja u Šibeniku u više navrata došao do stana oštećenice. Provalio je u njega. Prvi put tako što je fizički provalio vrata stana, dok je  drugi put provukao ruku kroz poluotvoreni  prozor kako bi uzeo ključ koji je  stajao u bravi ulaznih vrata.

Nakon što je otključao vrata i ušao u stan, sumnja se da je 39-godišnjak iz novčanika oštećenice uzeo bankovnu karticu i papir s PIN brojem. Karticu je, kako se sumnja, koristio tri puta te je na bankomatima podigao oko 1000 eura, za koliko je oštetio oštećenicu. Nakon što je ispitan na ODO Šibenik, doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Šibeniku koji mu je odredio istražni zatvor  zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije