Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR KRSTIČEVIĆ
Povratak na članak

'Jedna velika afera u MORH-u bila je ona s MIG-ovima u mandatu bivše Vlade'

Komentirajući aktualna događanja u Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu vezana uz odgovornost za šverc oružja, Krstičević je rekao kako se neće dopustiti da pojedinci naštete ugledu Hrvatske vojske u cjelini

Komentari 14

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
16:53 23.11.2019.

E moj šlampavi , meketavi kvazi-ministre! zakopaj se duboko i čkomi! U vojnu bazu ušetavaju ti civili, kriminalci i svi drugi. Koju to vojsku ti stvataš? Vojsku nesposobnih i kriminalaca. Toga ni u Paragvaju nema. Jednog dana bi i nekieki Isilovac mogao ušetati i sve u pm diči! Kakvi diletanti. I skrivali sve dva mjeseca! Šta veli vrhovnica Kolinda? Ima li jogurta?

VL
NK
Najam krova
15:30 23.11.2019.

Šlampav i podkapacitiran

VL
ZN
znam
16:22 23.11.2019.

Imao sam priliku gledati jedan intervju ministrice obrane BiH. Obrazovana, moderna, elokventna; jednom rjecju sposobna za svoju ministarsku funkciju. Nazalost, kod nas jos nije dosla odgovarajuca osoba za tu funkciju od osamostaljenja.

VL
PO
pointmaker
16:29 23.11.2019.

bolje zašuti!!! a di je ostavka to odgovori???????? jadan uopče nije svjesta t e ž i n e onoga što se dogodilo pod njegovom odgovornosti!!!!! ma kakav general on je više seljački vođa.

VL
SA
sani1
15:08 23.11.2019.

O čemu ovaj? Pa dobro, pamet mu nijad njje bila jača strana. E moj zastavniče...

VL
OB
ObrenM
20:05 23.11.2019.

Ovaj simpaticni ministar,jako obrazovan ne kaze nam, koliko je njegova firma (sada prepisana na drugu osobu) utrzila milijuna kuna u radu za vojne potrebe?To nije sukob interesa.Nas vrhovnik daje punu potporu svom ministru kako je davao i petorici bivsih ministara.Jos nisu poletjeli ni oni avioni,koje nam je nabavljao dragi nam ministar.Uci u bilo koju tvornicu u Hrvatskoj je daleko teze nego na vojni aerodrom u Zadru.U opisu sigurnosnog stanja na vojnom aerodromu ,ministar je zaboravio reci da je afera otkrivena iskljucuvo radom civilne policije.Sada se vidi koliko je jaka vojna obavjestajna sluzba.Sto se jos treba dogoditi,da se ovaj voljeni ministar odljepi od drage mu i izdasne fotelje?

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
18:20 23.11.2019.

Šverc oružja, nije afera, reče ministar. Ne meže to tako ministre!

VL
BU
Bubalamala
22:11 23.11.2019.

Taj nebi mogao niti vatrogasce voditi, kak je taj došel za ministra obrane ? Pa on ne pomišlja da kao nadređeni prvi s nosi odgovornost, šta čeka precednica, vrati ga u jugo armiju na doradu ! On bi Milanoviću o MiGovima a vojska mu šverca oružjem !

VL
FE
fefellerunt
22:37 23.11.2019.

Generale cijenim što ne izlaziš sa svime u javnost, ali svatko tko gleda sa strane vidi da je zadnjih 10 , pa i 15 godina u HV-u velika neodgovornost i nedisciplina , između ostalog i zahvaljujući selekciji od 2000- 201010 Samo nekoliko slučajeva da napomenem : pad 2 MIG 21 sa ranjavanjem civila, gaženje vojnika na poligonu tenkom, pad aviona, odlazak pilota u Oman itd , šta je sve navedneo nego odraz nediscippline , neznanja, i neodgovornosti : Da se ovako nešto dogodilo prije 20 godina svi časnici bi dobili nečasni otpust (pogotovo ako bi bili branitelji) ovako danas su istrage , povjerenstva i na kraju će dobiti možda premještaj . Hvališ što su vojnici prešli neku dionicu za 6 sati , a rekreativni umirovoljenici istu dionicu pređu za 5 sati . toliko o snazi hrvatskog vojnika, ponajviše časnika i dočasnika, čast izuzecima

VL
SN
Snowman
17:58 23.11.2019.

"Kriticari" koji vi novo koristite, cak sumljam da ste Hrvati ili hrvatski gradani

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.