Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OZLIJEĐENA

Jedna poginula osoba u prometnoj nesreći kod Varaždina

prometna
Damir Spehar/PIXSELL
18.02.2021.
u 12:40

Za nastanak ovih prometnih nesreća odgovorni su mladi vozači koji se nisu pridržavali prometnih propisa

Jedna je osoba preminula nakon prometne nesreće kod Nove Vesi, blizu farmi kod Varaždina, gdje su se jutros oko 6.50 sati sudarila dva automobila. Još je jedna osoba ozlijeđena.

– S obzirom na trenutačnu vremensku situaciju s čestim temperaturnim promjenama, maglom i padalinama, mokrim i skliskim kolnikom, podsjećamo sve sudionike na povećani oprez u prometu. Jučer u večernjim satima i danas u ranim jutarnjim satima na području Policijske uprave varaždinske dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima je jedna osoba od zadobivenih ozljeda smrtno stradala, a jedna je osoba zadobila za sada nekvalificirane ozljede. Za nastanak ovih prometnih nesreća odgovorni su mladi vozači koji se nisu pridržavali prometnih propisa i vožnju nisu prilagodili vremenskim uvjetima i stanju kolnika – kažu u PU varaždinskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije