Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Osijeka

Vozač (58) prešao u suprotnu traku i sudario se s drugim autom. Na mjestu je poginuo

Osijek: Jedna osoba poginula u sudaru dvaju automobila na južnoj osječkoj obilaznici
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
26.01.2021.
u 13:40

Vozačica iz drugog automobila 60-godišnja hrvatska državljanka prevezena u Klinički bolnički centar Osijek

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći na južnoj osječkoj obilaznici, prema naselju Klisa. 

Kako je priopćila policija nesreća se dogodila u 8,11 sati, na državnoj cesti D2 - južna obilaznica Grada Osijeka. Smrtno je stradao vozač osobnog automobila 58-godišnji hrvatski državljanin.

"Do prometne nesreće došlo je na način da se 58-godišnji vozač osobnim automobilom kretao državnom cestom D2 i zbog neutvrđenih razloga prešao na suprotnu prometnu traku te udario u osobni automobil koji se u tom trenutku kretao iz suprotnog smjera s kojim je upravljala 60-godišnja hrvatska državljanka.

Vozač osobnog automobila 58-godišnji hrvatski državljanin na mjestu prometne nesreće smrtno je stradao, dok je vozačica osobnog automobila 60-godišnja hrvatska državljanka prevezena u Klinički bolnički centar Osijek. Radi obavljanja očevida na mjestu događaja promet tim dijelom ceste privremeno je bio zatvoren te se odvijao obilazno prema naselju Tenja. Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć očevidna ekipa Postaje prometne policije Osijek", priopćila je policija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije