Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Jedna osoba poginula u naletu kamiona na auto na Ličkoj magistrali

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
13.09.2016.
u 11:56

HAK javlja da je jedan trak na dionici Korenica-Udbina u mjestu Pećane zatvoren za promet

Jedna je osoba poginula, a jedna je teško ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 9 sati dogodila na Ličkoj magistrali na području Korenice, javlja KAportal.

Lička policija izvijestila je da se tragedija dogodila uslijed naleta teretnog vozila na osobno vozilo. HAK javlja da je jedan trak na dionici Korenica-Udbina u mjestu Pećane zatvoren za promet te se odvija naizmjenično.

>> U sudaru dva automobila jedna osoba poginula, dvoje prevezeno u bolnicu

>> Usmrtila pješakinju vozeći tehnički neispravni automobil sa 2,5 promila alkohola u krvi

Komentara 1

SZ
slaven.zadravec
13:16 13.09.2016.

U zapadnom svijetu, prometu gine puno više ljudi nego od terorizma no prekršitelji se i dalje tretiraju izuzetno blago. Kod nas čak zakonski nije predviđeno oduzimanje automobila, a o kaznama razmjernim vrijednosti vozila nema niti govora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije