Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Jedna osoba poginula, tri ozlijeđene u sudaru kod Gospića

policija,savska,hitna pomoć (1)
Grgur Žućko/PIXSELL
07.10.2012.
u 00:03

Nesreća se dogodila oko 23 sata na državnoj cesti D-25 Perušić-Gospić u mjestu Budak nedaleko od Gospića

Oko 23 sata na državnoj cesti D-25 Perušić-Gospić u mjestu Budak nedaleko od Gospića došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a tri su ozlijeđene.

Poginuo je 19-godišnjak iz Perušića koji je i skrivio prometnu nesreću vozeći bez vozačke dozvole. Upravljao je teretnim automobilom Opel Astra kada je prilikom izlaska iz lijevog zavoja zbog neprilagođene brzine prešao u suprotnu traku. Frontalno se sudario s BMW-om kojim je upravljao 24-godišnjak iz Perušića.

Mladić je na mjestu poginuo, a lakše tjelesne ozljede u nesreći zadobili su suputnici u dobi od 18 i 19 godina te 24-godišnji vozač BMW-a.

Zbog očevida promet na D25 bio je gotovo četiri sata zatvoren za promet te se odvijao obilaznom cestom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije