Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Vinkovcima

Jedna osoba poginula, a druga teško ozlijeđena u naletu teretnog vlaka

Zagreb: Putnički vlak se bez kočenja na Glavnom kolodvoru zabio u betonski blok
Dalibor Urukalović/PIXSELL
13.05.2017.
u 10:03

Tri migranta pokušala su se popeti na vlak kada se dogodila tragedija

Jedna osoba je smrtno stradala, a jedna teško ozlijeđena noćas na željezničkom kolodvoru u Vinkovcima kada ih je pregazio teretni vlak. Kako navodi policija nesreća se dogodila oko 2.30 minuta.

– Očevidom je utvrđeno da su se tri osobe pokušale popeti na vlak, no u trenutku kretanja vlaka pale su na tračnice. Postoji sumnja kako se radi o osobama koje su na teritorij Republike Hrvatske ušle na nezakonit način, navodi policija.

Prema neslužbenim informacijama sve tri osobe su migranti koji su hrvatsku državnu granicu prešli na nezakonit način. Dolaskom na kolodvor ušli su u teretni vlak koji je kretao put Zagreba s kojega su i pali na tračnice. Tijekom nesreće jedna osoba je odmah smrtno stradala, druga je zadobila teške ozljede noge dok je treća ostala neozlijeđena. Očevid je završen, a policija sada obavlja kriminalističko istraživanje događaja kao i osoba koje su sudjelovale u njemu. 

 

Komentara 2

AD
adhdriano
10:36 13.05.2017.

kak to čuvate granicu?

KA
Karloho
11:23 13.05.2017.

Naslov je katastrofa,kako to vlak moze naletjeti na nekog ko je pao s njega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije