Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Poginuo poznati hvarski poduzetnik i gradski vijećnik Frane Žuvela

Frane Žuvela
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.01.2017.
u 21:10

Udruga Forca na svom profilu na Facebooku potvrdila je da je u nesreći stradao njihov predsjednik Frane Žuvela

Jedna je osoba poginula, a druga je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se u ranim jutarnjim satima, oko 3.40, dogodila u Starom Gradu na Hvaru prilikom slijetanja vozila  s ceste, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Vozač je BMW-om sletio s ceste, a oko 5 sati podlegao je ozljedama. Suvozač je helikopterom s Hvara prevezen u splitsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je samo lakše ozlijeđen.

Dalmatinski portal prenosi kako je preminuli vozač poznati hrvatski poduzetnik i vlasnik restorana Marinero Frane Žuvela. Žuvela je bio i gradski vijećnik, nositelj liste Forca i kandidat za gradonačelnika Hvara.

Udruga Forca na svom Facebook profilu potvrdila je da je u nesreći stradao njihov predsjednik Frane Žuvela. 

>>VIDEO Stravična nesreća: Vatrogasna cisterna zabila se u auto i prevrnula se, više osoba je ozlijeđeno

Komentara 39

Avatar ciklama
ciklama
01:40 09.01.2017.

Iskrena sućut obitelji i najbližima.

MR
mrki69tua
11:45 09.01.2017.

Inače su to "domać" (s Korčule) ljudi, ugledni i koji misle da sa šakom eura mogu uhvatiti Boga za bradu, koji ljude procjenjuju na temelju auta, kuće, a ne obraza i poštenja. A s druge strane izrabljuju i ne plate radnike, već ih potjeraju kad pitaju za plaću, uzurpiraju zemlju od fetivih domaćih Hvarana i prodaju smrznutu uvoznu staru ribu pod svježu i domaću. Licemjeri par excellence.

Avatar kravata
kravata
10:40 09.01.2017.

Svakakvi komentari govore da danas ne moze covjek ni poginut a da se ne pisu svakakve gluposti. Pustite da komentiraju oni koji su upoznati sa slucajem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije