Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pitomača

Jedna osoba ozlijeđena u eksploziji plinske boce

noćni vatrogasci
Žarko Bašić/PIXSELL
19.04.2012.
u 22:44

Požar u obiteljskoj kući kojeg je izazvala eksplozija ugasili su pitomački vatrogasci

Večeras oko 20.10 sati u mjestu Pitomača stanovnike je uznemirila snažna eksplozija. Neslužbeno doznajemo da je u obiteljskoj kući eksplodirala plinska boca koja je prouzročila požar, a u eksploziji je ozlijeđena jedna osoba.

Policija je potvrdila događaj, vatru su ugasili pitomački vatrogasci, a sutra ujutro obavit će se kriminalističko istraživanje kako bi se otkrili uzroci eksplozije.

Komentara 2

TN
tnt
16:26 21.04.2012.

Nije boca nego plin i službeno i ne službeno

Avatar tkozna
tkozna
08:53 22.04.2012.

ADMINE DAJ RECI OVIM .UPCIMA U REDAKCIJI DA STE U ELEKTRONSKOM IZDANJU U OVOJ RUBRICI OBJAVILI ČLANAK PRIJE 3 DANA. ZNAŠ JA DOOISTA NEMAM NOVACA DA KUPUJEM VEĆERNJI,KOJI U BITI VIŠE NIJE ONAJ STARI VEĆERNJI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije