Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
München

Nijemac vičući veličao alaha i isjekao četiri čovjeka

napad grafing
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
10.05.2016.
u 17:52

Jedna je osoba ubijena, a tri su ozlijeđene u napadu nožem psihičkog bolesnika Paula H. pokraj Münchena.

Poklič “Allahu akbar” ne koriste samo islamisti koji idu u krvave pohode nego je postao pravi mamac za sve psihopate neovisno o naciji i vjeri. Dokaz tome je i napad u predgrađu Münchena, na željezničkoj postaji u Grafingu, koji je izveo psihički bolesnik, 27-godišnji njemački državljanin Paul H., pri čemu je ubijen muškarac iz Wasserburga te je troje ljudi ranjeno.

Napadač je u utorak oko 4.50 ujutro nožem napao grupu ljudi. Glasnogovornik bavarske policije kazao je nakon incidenta da je počinitelj Paul H. prije samog napada uzviknuo “Allahu akbar” i nasrnuo nožem na ljude, nakon čega je svladan i uhićen.

– Volim alaha, volim alaha vikala je jedna žrtva, moleći za milost – ispričao je jedan svjedok.

Psiholozi tvrde da je napadač, po svemu sudeći, bio opsjednut islamskim teroristima koji taj poklič koriste u svojim krvavim pohodima te upozoravaju da mediji ne smiju prikazivati način i metode terorističkih napada, jer bi to moglo potaknuti veliki broj psihičkih i mentalnih bolesnika na krvave pohode.

Glasnogovornik Državnog tužiteljstva izjavio je da, iako se radi o psihičkom bolesniku, istražuju postoji li mogućnost da je napad politički motiviran. Potvrdio je da je riječ o njemačkom državljaninu, ali ne iz Münchena nego iz pokrajine Hessen kao i da je vjerojatno bio drogiran.     

>> 'Nemamo saznanja o konkretnim planovima napada'

Komentara 103

DU
Deleted user
22:41 10.05.2016.

Ovo je isto kao da Vojo Balerina Šešelj pokolje pola Knez-Mihajlove uz poklič " Za dom spremni " ... Niđe veze

ZA
zahvalni
23:18 10.05.2016.

znate li kako arapski i azijski krscani zovu na svoj maternji jezik Boga ?...znate li kako se Bog naziva na arapski krscanski jezik ? malezijski krscani kako nazuivaju Boga ? kojim imenom? ..a kako francuzi,englezi itd...svi koji veruju u jednog (1) Boga neka se zapitaju dali je 1=3 ili je 3=1..ili pak 1=1

ZA
zahvalni
23:26 10.05.2016.

da je arapin, ili bosnjak tu ne bi bilo sumnje da je teroristicki cin, a ovako njemac pa psighicki bolesnik bilo bi prerano nesto konkretnije ..jer i breivik je bolesnik ,zato mu daju computer i najbolje uslove u "zatvoru" zato sto je kscanski umnobolesnik koji sa computerom siri svoju ljubav prema neistomisljenicima...dobro rece george w bush da teroristi imaju drugu boju koze i nemaju vrijednosti koje mi upotrebljavamo (bombe) kao mi, da bi bili u pravu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije