Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijevara u privlaci

Jedna joj masirala leđa, kompanjoni ukrali 30.000 kuna

novac
21.04.2011.
u 12:45

Maserka joj je rekla neka zatvori oči kako bi "osjećaj bio potpun" što su kolege prevaranti iskoristili i uzeli novac.

PRIVLAKA – Žena (69) iz Privlake kod Vinkovaca zbog svoje je naivnosti ostala bez 30.000 kuna. Opljačkao ju je trojac koji joj je jučer oko 10 sati ponudio masiranje. Ona je pustila u kuću dvije žene i jednog muškarca koji su joj ponudili aparat za masiranje, ali nije bila zainteresirana za masažer  nego je izrazila želju da je maserka izmasira jer bi, kako je rekla, to najbolje pomoglo njezinoj reumi.

Dok je jedna žena masirala baku savjetujući joj da zatvori oči kako bi "osjećaj bio potpun", druga žena i muškarac otišli su u susjednu sobu. Iz ormara, u kojem je naivna žena čuvala novac, a oni su, navodno, znali da ga tamo skriva, uzeli su eure u vrijednosti od 30.000 kuna.

Kad su se prevaranti vratili, "maserka" je rekla ženi da može otvoriti oči jer je masaža završena. Lijepo su se pozdravili i prije odlaska dogovorili novi susret i masiranje. 

Žena je ubrzo primijetila da novac nedostaje te je o svemu obavijestila policiju.

Policija traga za drskim prevarantima, a u potrazi će zasigurno pomoći i sama  69-godišnjakinja jer su neki od ovo troje i ranije dolazili k njoj nudeći joj da kupi razne predmete.

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:16 21.04.2011.

mora da je baka naručila erotsku masažu kad je toliko platila ,tko zna koliko trtetmana je imala bakica no poslije erotike nema kajanja ...sve se u tim godinama plaća kad ne uzvračaš erotski naboj nego samo primaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije