Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČISTKA u sisačkom ogranku

Jedna članica SDP-a izbačena zbog novca, a dvoje zbog lažnih napisa

kristina ikic
Nikola Čutuk/Pixsell
22.02.2010.
u 12:48

Gradski odbor SDP-a Sisak isključio je u subotu tri svoja člana koja su, kako kažu u priopćenju, svojim postupcima naštetila ugledu stranke.

Gradski odbor SDP-a Sisak isključio je u subotu tri svoja člana koja su, kako kažu u priopćenju, svojim postupcima naštetila ugledu stranke. I dok je Danijela Trtanj isključena zbog štete koju je prouzročila preuzimajući naknadu za promatrače na parlamentarnim izborima 2007. godine, Žaklina Šipuš i Vlado Šipuš isključeni su zbog neprimjerenih i lažnih napisa na internetskom portalu Sisak.info, čime su nanijeli štetu ugledu SDP-a.

Rezime je to nedavnih izbora u ovom ogranku, kada je za predsjednicu izabrana Kristina Ikić Baniček.

- Žaklina i Vlado Šipuš isključeni su iz stranke jer su na portalu objavljivali neistinite i lažne informacije o radu ogranka. Lažno su tvrdili kako se u prostoru sisačkog SDP-a pije i tulumari, mada su cijelo vrijeme kampanje i oni s nama u tom istom prostoru vrijedno radili - rekla nam je Ikić Baniček.

No isključenje nije spriječilo sada već bivše članove SDP-a da se opet oglase na tom protalu. Tako Žaklina Šipuš proziva vodstvo sisačkog SDP-a za licemjerstvo jer je nakon dobivenih izbora na svom Facebook profilu Ikić Baniček napisala da su oni koji su za nju glasali svjetlo, a oni koji su bili protiv nje – tama.

Zar to nije sramoćenje stranke? - pita se Žaklina, koja tvrdi da je iz stranke izbačena jer nije htjela samo mahati potvrdno glavom.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar kos
kos
14:25 22.02.2010.

Po tome svi funkcioneri bi trebali biti izbačeni....sami od sebe...

NE
neni
16:23 22.02.2010.

Ne bih se čudila da izraz SVJETLO - TAMA uđe u naš ustav..dakle prema viđenju sdepeovca postoje samo dvije skupine ljudi u Hrvatskoj: Oni koji su za njih su svjelo ovi drugi koji nisu za njih - tama. Oni stvarno funkcioniraju kao jednostanični organizam

DM
Dan_Marinovic
14:50 22.02.2010.

milanovic je od sdpea napravio prciju koja sluzi samo njemu za samopromociju, nije ni cudo da je oporba ovako losa i ocajna kad je sdp najjaca oporbena stranka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije