Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupovina ispita

'Za 1000 eura, janje i prase upisao mi je dvojku u indeks, nije me ništa pitao'

suđenje, afera Indeks
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
12.01.2016.
u 14:45

Sve je išlo preko već osuđenog profesora Gorana Marijanovića s kojim je, pak, kontaktirao Vukadinović. Usto, studentica Lukavečki za 800 eura je kupila, po optužnici, ispit iz Financijskog računovodstva kod profesora Luke Crnkovića.

-Došla sam kod profesora Miljenka Crnjca, upisao mi je dvojku u indeks bez da me išta pitao o matematici. Pitao me samo kako je na poslu. Dali smo 1000 eura i janje i prase jer je Ivan Vukadinović (posrednik, nap.a.) to tražio – posvjedočila je Barbara Lukavečki jučer na suđenju za kupovinu ispita na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Sve je išlo preko već osuđenog profesora Gorana Marijanovića s kojim je, pak, kontaktirao Vukadinović. Usto, studentica Lukavečki za 800 eura je kupila, po optužnici, ispit iz Financijskog računovodstva kod profesora Luke Crnkovića.

-Izašla sam na pismeni ispit i pala jer nisam ništa znala. Na usmenom me profesor Marijanović uveo u kabinet profesora Crnkovića koji mi je samo upisao ocjenu dobar, bez pitanja. Rekla sam jedino “dobar dan” i “doviđenja” – navela je. Financijsko računovodstvo kupila je jer je, objasnila je, šest puta pala ispit, iako je plaćala instrukcije. - Matematiku sam kupila jer sam tada i radila i nisam stizala na predavanja i na ispite – rekla je.

Optuženog Crnjca zanimalo je koliko je često slušala predavanja. - Kakve veze ima jesam bila dva ili 10 puta na predavanju kad sam taj ispit kupila – odgovorila je.

>>Prase, janje i tisuću eura za dvojku iz matematike

>>Starije profesore kolege otkucali da su uzimali mito

Komentara 25

Avatar mama mia
mama mia
15:28 12.01.2016.

Puno je takvih Barbara i Barbinonja čiji roditelji (nova Hrvatska elita) oni koji su prije devedesetih hodali u bijelim čarapama i plavim odjelima na pruge posjeduje lovu kojom mogu sve i sva kupiti i kad postoje takvi ko Vukadinović, Crnkovićć i Marjanović koji bi za lovu sve učinili i kad se takvi spoje i jednima i drugima cvjetaju ruže

Avatar New_Fukasaky
New_Fukasaky
15:10 12.01.2016.

Dva vrlo precizna i točna odgovora na dva pitanja. Učinak 100%. Čista petica.

WA
waltercronk
15:53 12.01.2016.

..i janje ..i prase...hehehe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije