Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČAN PREGLED TJEDNA

Mađarska i Slovenija pojačale kontrole na granici jer naši poduzetnici prerušeni u migrante ilegalno prelaze granicu

04.07.2021.
u 12:56

Čovjek ne vjeruje u cjepivo i boji se čipiranja pa je radije dobio koronu i ostao na poštedi, a mogao je trčati krilom i tražiti loptom Petkoviće trepavice. Dalić se ne nervira, kaže da živimo u demokraciji

Komentara 4

DU
Deleted user
14:06 04.07.2021.

Totalni antitalent za ambiciozni naslovi članka “satirični pregled tjedna”. Mora da su u pitanju rodbinske veze

Avatar maskirana_drtina
maskirana_drtina
13:07 04.07.2021.

baš je dobro da se ovo desilo sa Perišićem, ovako debosi potkapacitirani propagandistički! imate mentalni konflikt sa samim sobom! postoji dvije međusobno isprepletene nelogičnosti u vašem propagandističkom narativu kojeg zastupate : ako je cijepljen, kako se zarazio?! ako nije cijpljen zašto je prijetnja za cijpljene suigrače???? i treće, pošto se radi o smrtonosnom nevidljivom nepirijatelju, zbog čega nitko nije postavljao pitanje kako je Perišić, da li je dobro, hoće li mu trebati neka medicinska pomoć itd. kako to svaki dan plašite narod, nego ste se bavili trivijalnim pitanjima o tome kako ćemo igrati bez igrača i tko će ga zamijeniti! to sve dokazuje KOLIKO STE ABNORMALNI ili JEDNOSTAVNO ZLI! FUJ & PLJUC!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije