Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA PLAN
Povratak na članak

Ovo je Macronova široka vizija obnove Europe

"Trebamo stvoriti europski ured za azil, koji bi ubrzao i harmonizirao procedure", rekao je Macron

Komentari 12

MG
milerazbojnik@gmail.com
19:08 26.09.2017.

ne pod tribunalom francuza njemaca ni u ludilu svaka država sama sama nek odlučuje koliko li če uzet tražitelja azila inače če sve male države postat logor azilanata po diktaturi europarlamentaraca i na kraju ako im niko ne pokaže zube manjina u svojoj državi hvala al ne .što se mene tiče njemci ifrancuzi akop im paše nek si uzmu svak po par milja njih al meni ne trebaju i točka drugi diktirat

VL
DU
Deleted user
19:09 26.09.2017.

Iluminatski patuljak prodaje muda pod bubrege...nevjerovatno kako su francuzi popusili tog gmaza, a jos nevjerovatnije da je babetina iz njemacke dobila vise od 30 posto...ali nema veze...klatit ce se i on i baba kao musolini nekada...neoliberalni fasisti

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
19:40 26.09.2017.

Odhebi covjece ti i azilanti, ti trazis rat u Europi, a ne mir. Ovima se vec pokotili nacisti po Njemackoj, dodje li jos netko, buknut ce nacizam u citavoj Europi. Mars budaletinio, gradjani ti paradiraju po zemlji radi mjera stednje, ti mastas o azilantima. Kakav bolesnik da te Bog sacuva. Fuj, fuj>!!

VL
FI
Fidelkastron
19:43 26.09.2017.

Ove dvi iluminatsko Masonske nakaze Ce sjebat ovi kontinent .Lako šta Ce sjebat svoje drzave nego i ostatak Europe .

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
20:27 26.09.2017.

sta hoce ovaj HOMIC...opet..nije u dosta sto se prca u guzu..hehheheh

VL
Avatar istina007
istina007
00:19 27.09.2017.

Da ovo je jako važan vest Merkel. Ova žena najveći glupost napravila u vez migranta. Sad da vas pitam dragi večernji posla sam na email vama vest jako je Migrant napao u Somboru 10 godišnju djevojčicu i da je ovovo treći slučaj u Somboru. Prvi put napali 16 godišnju pa 12 a sada i deset godišnji djevojčicu. Ovaj vest jedino RTV ( radija televizija Vojvodina) objavila. Što je ne objaviti istinu je l' vam Merkel rekla nemojte loše pisati o migrantima . I u sva tri slučaja napad su izvršili samici a ne migrantima s porodicom. Niste ni objavili vest da da je migrant iz Iraka samica prvo silovala i ubila djevojku u Beču pa još jednu u njemačku ni to niste objavili. Danas sam išla peške kući i vidim dva samice kod osnovne škole kako gledaju dijete koja ulazi u školu. Nosili i ćebe sa sobom od toga se može prepoznati samice je l' u Somboru ima prihvatilišta za migrante i ne nosi sa sobom pokrivač .Ja sam odmah nazvala poluciju i priveli njih i odveli negdje kod sebe su imali nož. Je l' treba da umre jedno dite da i vi objavite vest!!!!. Napad na maloljetne treba ozbiljno shvatiti i upozoriti ljude da ide po njih u školu . Takva tragedija može i u Hrvatsku da desi a vi izgleda i to čete sakriti je l' Merkel kaže da su migranti dobri!!! U Vojvodinu nije prvi slučaj napade a ja nisam taj koji će čutiiti mirno staviti glavu u pijesak nego da upozorim ljude da paze na svoje dijete je l' oni su naše budućnost.

VL
JU
juma
00:37 27.09.2017.

Stefj tko da radi kada se imigrantima vise isplati biti na socijalnoj pomoci, nego raditi? Iznos socijale za jednu obitelj s dvoje ili troje djece je kao i placa u najnize placenim poslovima. Zbog cega bi imigranti radili? Za bolje placene poslove nemaju znanja jezika, niti kvalifikacija, a zena im se ionako ne smije zaposliti sve i kada bi htjela. Zato su svi navrli poput stakora u Europu na socijalu, a europljani stenju pod porezima, jer sve to treba netko financirati i uz sve ih uce kako je biti multikulti napredno i lijepo. Jeste u drustvu u kojemu svi preuzimaju svoj dio odgovornosti i obaveza, inace se drustvo urusava, raslojava i postaje sve manje pozeljno za one koji rade i postuju zakon i drustvene norme.

VL
DU
Deleted user
08:13 27.09.2017.

Jesenti milu bigulicu, to što taj francuski "niotkudović" i zelembać Makaronček Emanuelček i umišljena njemačka baba Merkel Anđa poduzimaju na EU-ou planu sve više sliči na gradnju kula od pijeska. To dvoje, a s njima i cijela EU-ova politika, jednostavno pojma nemaju o tome što su to islam i njegova doktrina o "svetoj dužnosti pokoravanja odnosno istrjebljivanuja nevjernika" na svaki mogući način i svim sredstvima koja se u danom trenutku nađu na raspolaganju. U tom svjetlu valja gledati na migrantske seobe u kojima milijuni muslimana preplavljuju Europu. A europska političarska šaka jada, izgubivši vlastiti kršćanski i povijesni dentitet, papagajski ponavlja fraze o nekakvoj multikulturalnosti, toleranciji prema drugačijima i sužuvotu s njima, videći od divoske muslimanske sante koja prijeti uništiti Europu tek dio koji strši iznad vode. Neka nam za koju godinu Bog bude na pomoći pokraj takvih vođa! Amen.

VL
Avatar bokolo
bokolo
23:07 26.09.2017.

Soros /Rothschild abortus

VL
NI
Nikomah95
00:12 27.09.2017.

Just read a book entitled 'The French Army During World War II, 1939 to 1945'. For those not familiar with the 24 Hour clock, that's twenty one minutes to eight until a quarter to eight at night.

VL
SD
sdpesticid
06:14 27.09.2017.

eu je trebala ali i mora biti savez država samo s ekonomskog aspekta. ovaj iz članka zagriza duboko u suverenost drugih država.

VL
ST
stefj
19:01 26.09.2017.

Jedinstvena valuta i vojska jesu osnove, treba još napraviti protržišne reforme... Nije baš normalno da u EU struka postaje deficitarna, da se Francuzi i Nijemci iseljavaju. Jedina je Irska od EU zemalja koja ima veliku imigraciju stručne radne snage. Dosta Europljana odlazi u SAD, Australiju, na novi Zeland, jer su tamo veće plaće, struka se više cijeni i puno su manja davanja na plaću... Problem je prevelika socijala, gdje se ljudima više isplati sjediti doma i ne raditi ništa, nego ići raditi za nisku plaću. Radi takve politike vidimo koliko je potonulo Francusko gospodarstvo, ne mogu niti imigranti niti kolonije pomoći... U EU se sada događa isto kao i u Hrvatskoj, da se više cijeni glas neradnika nego se štiti radnika, no u EU su puno jača gospodarstva pa se to toliko ne primijeti kao kod nas...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.