Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
N.ČAVLOVIĆ SMILJANEC

'Jedini mi je grijeh tuđi dug, neću zbog njega dati ostavku'

\'24.02.2012., Zagreb - Raspravom o amandmanima na proracun i glasovanjem o do sada raspravljenim tockama Sabor je nastavio redovitu sjednicu.  Nada Cavlovic Smiljanec, sefica Porezne uprave.  Photo:
Patrik Macek/PIXSELL
25.02.2012.
u 18:59

Sudski sam osporavala kamate PBZ Carda. Spor je dugo trajao, izgubila sam ga i dugove koji su narasli uredno podmirila, objasnila je Čavlović Smiljanec

- Neću dati ostavku - izjavila je u subotu ravnateljica Porezne uprave Nada Čavlović Smiljanec za RTL Danas. Odluku je donijela dan nakon što je u javnosti odjeknulo anonimno pismo o ovršnim postupcima i njezinim dugovanjima banci, koje su medijima i premijeru u petak uputili „zabrinuti građani i stranački kolege“.

– Nisam dužnik državi. Nikada nisam dugovala ni jedne kune poreza. Nemam nijednu kaznenu ni prekršajnu prijavu, a moj je jedini grijeh što danas otplaćujem tuđi dug koji je mnogo manji od 173.000 kuna kojima me HDZ prljavim igrama želi diskreditirati. Nije tajna da sam dvije godine vodila spor na Općinskom sudu protiv PBZ Carda. Osporavala sam kamate koje zaračunavaju na kupnju karticama. Spor je dugo trajao, izgubila sam ga i dugove koji su narasli platila. Sve ću vam to u ponedjeljak pokazati i napismeno, dio dokumentacije moram pokupiti u Zagrebu, danas ne radi njihova služba  – ističe Nada Čavlović Smiljanec, ravnateljica Porezne uprave te dodaje kako ona i njena obitelj, kao većina građana, živi pomoću kreditnih kartica i plaćanja na rate.

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor iznijela je svoje viđenje '' problema''. - Predsjednik Vlade je taj koji treba odgovoriti na pitanje može li takva osoba obavljati takvu dužnost. Nadam se da se ovaj put neće skrivati iza leđa Slavka Linića - oštro je komentirala Kosor za RTL Danas dok je član upravnog odbora Transparency Internationala Hrvatska (TIH) Zorislav Antun Petrović pojasnio kako amoralnost vladinih suradnika mora biti neupitna.

>>Cijelu priču pročitajte u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista...

Komentara 99

VE
velikazmija
11:45 26.02.2012.

arjavas kad ideš svijesno privarit --muža -ženu i kad privariš imaš poslijdice zato i ona i kurviš treba prije misliti ali dok skičiš slatko je --

DU
Deleted user
20:33 25.02.2012.

ako ju skinu otkriće se sva mlohavost komunističko-srpske vrhuške i sve strije unatoč plastičnim operacijama postaće vidljive

YO
yodahr007
21:27 25.02.2012.

mučka đubrad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije