Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILNO PONAŠANJE

Jedan vrijeđao suprugu i ženu, drugi šakom u glavu udario 31-godišnjaka

Nasilje u obitelji
Dubravka Petric/PIXSELL
20.07.2023.
u 08:06

Tužiteljstvo navodi i da je 60-godišnjak supruzi ozbiljno prijetio, a sumnja se i da je 12. srpnja fizički nasrnuo na nju, nastavio je ponižavati te da joj je razbio i mobitel

Muškarac (60), državljanin Sjeverne Makedonije, sumnjiči se za nasilno ponašanje i prijetnju zbog čega je ispitan na ODO u Poreč. Sumnjiči ga se da je na području Poreča od svibnja do 14. srpnja vrijeđao, psovao i omalovažavao svoju 52-godišnju  suprugu i 25-godišnju kćer.

VEZANI ČLANCI: 

Tužiteljstvo navodi i da je 60-godišnjak supruzi ozbiljno prijetio, a sumnja se i da je 12. srpnja fizički nasrnuo na nju, nastavio je ponižavati te da joj je razbio i mobitel. Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, 60-godišnjak je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Puli koji mu je odredio jednomjesečni  istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Za nanošenje teške ozljede sumnjiči se 27-godišnjak koji je zbog toga ispitan  na ODO Gospić. Sumnjiči ga  da je  15. srpnja 2023., na području Ličko-senjske županije, udario 31-godišnjaka šakom u glavu, pri čemu ga je teško ozlijedio. Uz to, sumnjiči ga se i da je smrću prijetio 18-godišnjaku i 42-godišnjakinji. Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Karlovcu radi određivanja istražnog zatvora. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije