Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oružani incident

Jedan vojnik ubijen u pucnjavi na britanskoj nuklearnoj podmornici

podmornica
Press Association/PIXSELL
08.04.2011.
u 17:03

Jedan od članova posade pucao je u dvojicu svojih kolega u nuklearnoj podmornici koja je trenutno usidrena u Sothamptonu

Jedna je osoba ubijena a druga je u životnoj opasnosti nakon pucnjave u britanskoj nuklearnoj podmornici HMS Astute, prenosi BBC.

Jedan od članova posade pucao je u dvojicu svojih kolega u nuklearnoj podmornici koja je trenutno usidrena u Sothamptonu u sklopu petodnevnog posjeta toj engleskoj luci. Odmah nakon pucnjave pozvana je policija koja je uhitila počinitelja, a drugih detalja oko uzroka obračuna za sada nema.

Glasnogovornica policije u Southamptonu izjavila je kako oružani incident nije povezan s terorizmom, te kako nema opasnosti za sigurnost građana.

Prema informacijama kojima raspolažu britanski mediji, počinitelj je nakon uhićenja prebačen u Hampshire u pratnji vojne policije.

Komentara 24

KR
krilnik2
17:27 08.04.2011.

Nije vojnik nego mornar.

OB
-obrisani-
18:05 08.04.2011.

Nek\' se svi pobiju jebeni kolonizatori........

Avatar DonLon
DonLon
09:52 09.04.2011.

Jos uvijek se nezna zasto je mornar pucao na kolege. Na veliku zalost teoreticara raznih zavjera (zemaljskih i vanzemaljskih), najvjerojatnije se radi o \"medjuljudskim odnosima\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije