Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučenje životinja kod Zadra

Jedan ubijao mačke samostrelom, drugi ubio pet pijetlova puškom

Kamuflirana macka
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
25.02.2021.
u 09:35

Protiv obojice osumnjičenih se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog ubijanja ili mučenja životinja.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za ubijanje ili mučenje životinja.

Naime, njega se sumnjiči da je na području Sukošana 22. veljače usmrtio jednu mačku samostrelom, a dana 23.veljače drugu mačku ozlijedio također pucanjem iz samostrela, koji mu je oduzet. Nadalje, također su proveli  kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je u posljednjih pet mjeseci u Poličniku pucanjem iz zračne puške usmrtio 5 pijetlova.

Kod njega je pronađena i oduzeta zračna puška i streljivo, koje legalno posjeduje. Protiv obojice osumnjičenih se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog ubijanja ili mučenja životinja.

Komentara 2

DU
Deleted user
13:24 25.02.2021.

Ako je ubijao susjedove pijetlove treba kazniti susjeda jer nije osigurao da njegove životinje nesmetaju susjedu.

DU
Deleted user
10:01 25.02.2021.

Pustite ljude, nisu oni krivi, posljedica je to totalnog sloma pojedinca prepuštenog samome sebi, u društvu koje ne haje za prevenciju nasilja ni institucionalnu zaštitu građana kako ne bi dolazilo do sličnih incidenata. Dajte im Nobela za mir!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije