Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE U OBITELJI

Jedan silovao suprugu, drugi prijetio izvanbračnoj supruzi te tukao djecu

pexels.com
28.04.2021.
u 09:01

Drugi, 39-godišnjak, osumnjičen je da ju je fizički napao pred njihovo troje maloljetne djece u dobi od 9, 7 i  3 godine, ali i da je fizički kažnjavao djecu

Muškarac (53) optužen je za dva silovanja i prijetnju, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru. Optužen je da je točno neutvrđenih dana od siječnja do svibnja 2019. na širem području Križevaca, u dva navrata, savladao otpor svoje supruge i unatoč njenom protivljenju imao spolni odnos s njom.

Osim toga optužen je i da joj  je 11. srpnja 2019. u Križevcima prijetio. 

A zbog nasilja u obitelji, povrede djetetovih prava i prijetnje je osumnjičen 39-godišnjak koji je ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u  Puli. Njega se sumnjiči da je od studenoga 2020. pa do veljače 2021. svojoj izvanbračnoj supruzi slao poruke u kojima je prijetio napadom na njen život i tijelo te ju je vrijeđao i omalovažavao.  

Osim toga, osumnjičen je da ju je fizički napao pred njihovo troje maloljetne djece u dobi od 9, 7 i  3 godine, ali i da je fizički kažnjavao djecu te im slao poruke u kojima je vrijeđao njihovu majku.

Zbog svega toga mu je bila određena mjera opreza zabrane približavanja izvanbračnoj supruzi i kontaktiranja s njom, a on ju je prekršio tako što joj je zaprijetio preko djeteta.

Tužiteljstvo je tražilo da mu se odredi istražni zatvor, a sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio mu je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

 

Slavonski Brod: Otvorenje manifestacije "Tjedan jednakosti"

Komentara 1

RO
roland
09:30 28.04.2021.

Ovaj iz Pule je zaradio istražni zatvor jer je supruga rekla da ju je neutvrđenog dana pred djecom vrijeđao, a onaj iz Avenije Dubrava napravi akcijski spektakl u sred bijela dana, sa 150 km/h polupa 8 automobila, 2 pješaka zaa dlaku izbjegnu smrt i smjeste za u apartman na Rebro! Meni to nije jasno! Tj. jasno mi je da je ovaj prvi u istražnom zatvoru, ali mi nije jasno zašto istražni zatvor nije određen onom iz Avenije Dubrava. Ovo je pitanje za policiju, DORH, sudove, da se neukom puku objasni i da se neuki puk pouči!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije