Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKSUALNI PREDATORI

Jedan seksualno zlostavljao maloljetnika, drugi osobito ranjivu osobu. Pritvorena obojica

Ilustracija zlostavljanja žene
Davor Puklavec/PIXSELL
20.04.2023.
u 08:36

Obojici je sudac istrage odredio istražni zatvor

Muškarac (67) sumnjiči se za spolno zlostavljanje i iskorištavanje djeteta, zbog čega je ispitan na ŽDO Rijeka te je protiv njega pokrenuta istraga. Sumnjiči ga se da je maloljetnu žrtvu seksualno zlostavljao od 22. rujna 2022. do travnja 2023. na području Primorsko-goranske županije. Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Iza rešetaka je završio i 40-godišnjak kojeg ŽDO Karlovac sumnjiči za spolno zlostavljanje osobito ranjive osobe.  Sumnjičio ga se da je navedeno djelo počinio sredinom travnja 2023. na području Ličko-senjske županije. Ispitan je na tužiteljstvu, nakon čega je i protiv njega pokrenuta istraga. Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu mu je odredio istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

Video: Ženu izbo i bacio u septičku jamu, tri mjeseca lagao da ga je ostavila... Osuđen na 20 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije