Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provincija shandong
Povratak na članak

Vlasnik rudnika u Kini nakon nesreće počinio samoubojstvo

Dosad je izvučeno 11 rudara, od 29 koliko ih je bilo u trenutku urušavanja rudnika. Spasioci pokušavaju kontaktirati s rudarima kroz rupu koju su iskopali kako bi ih opskrbili vodom i hranom.

Komentari 5

DU
Deleted user
15:45 27.12.2015.

Orprilike je tako i kod nas. Kada bi svi direktori koji su upropastili firme izvrsili samoubistvo,ne bi bili dovoljno grobalja u celoj Evropi gde bi mogli biti sahranjeni,Ok,mozda sam malo preterao-ali nije daleko od istine.

VL
AA
aabbcc
13:19 27.12.2015.

U Japanu ako Gazda radnicima ne isplati placu na vrijeme odmah pocini samoubistvo .

VL
LE
lektor
10:20 27.12.2015.

Samoubilo ga!

VL
DU
Deleted user
13:58 27.12.2015.

Jesenti milu bigulicu, u nas se takvo što ne može dogoditi ni pod razno, jerbo u Lijepoj Našoj nema ni jednoga jedinog rudnika. A nema ni takva poduzetničkog luđaka koji bi se išao ubijati samo zato što je nekoliko ljudi smrtno stradalo u njegovu poduzeću. Mi smo jednostavni premoderni i prenapredni za takve grozno zastarjele "fazone".

VL
SC
schwertransport
15:53 27.12.2015.

Steta za kinesku populaciju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.