Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sva trojica su iz BIH

Jedan radnik poginuo, dva ozlijeđena na gradilištu vijadukta na pristupnoj cesti Pelješkom mostu

Pogled iz zraka na gradilišta pristupnih cesta za Pelješki most
Foto: Matko Begovic/PIXSELL
1/3
11.03.2022.
u 12:56

Iz policije su naveli kako su na mjestu događaja obavili očevid, uz nazočnost inspektorice rada Državnog inspektorata, te da nastavljaju kriminalističku istragu.

trojica radnika iz Bosne i Hercegovine ozlijeđena su u u četvrtak na gradilištu cestovnog vijadukta Brijesta na pristupnoj cesti Pelješkom mostu, odvezeni su u dubrovačku bolnicu, no jedan od njih, 45-godišnjak, tamo je podlegao ozljedama.

Dubrovačko-neretvanska policija u petak je izvijestila da se ova nesreća dogodila oko 15 sati kod mjesta Brijesta nedaleko Stona

Ostala dvojica radnika, 31-godišnjak i 48- godišnjak, zadržani na bolničkom liječenju, a obdukcijom na Odjelu patologije dubrovačke bolnice saznat će se točan uzrok smrti njihovog kolege.

Iz policije su naveli kako su na mjestu događaja obavili očevid, uz nazočnost inspektorice rada Državnog inspektorata, te da nastavljaju kriminalističku istragu.

VIDEO Izgradnja pristupnih cesta za Pelješki most

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije