Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJICA OSUMNJIČENA ZA KRAĐE

Jedan provaljivao u kioske, salon namještaja i frizerski salon, drugi ukrao sedam bicikala

provalnik
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
28.01.2021.
u 12:38

Kazneno je prijavljen i 21-godišnjak kojeg zagrebačka policija sumnjiči za sedam krađa

Muškarac (37) sumnjiče se za 10-ak teških krađa i pokušaja krađa koje je počinio provalom, priopćila je zagrebačka policija. Sumnjiči ga se da je od 1. listopada 2020. do 22. siječnja 2021. na području Dubrave provalio  u dva kioska, dva poduzeća, trgovinu, frizerski salon i salon namještaja.

U tim prilikama otuđio je novac, računalnu opremu, mobitel, dva ručna sata i drugo.  Osim toga, sumnjiči ga se i da je u istom razdoblju provalio u još dvije trgovine i poduzeće, također u Dubravi, međutim iz njih se udaljio bez da je išta otuđio. Ukupna šteta je 20.000 kuna.

Kazneno je prijavljen i 21-godišnjak kojeg zagrebačka policija sumnjiči za sedam krađa. On se pak sumnjiči da je od kraja lipnja do početka prosinca 2020. na području Trešnjevke, najčešće blizu  trgovačkih i športskih centara prilazio parkiranim biciklima, uglavnom vezanim sigurnosnim sajlama koje bi potom prikladnim alatom prerezao. Ukrao je ukupno sedam bicikli, vrijednih 26.000 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije