Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN UHIĆEN ZA DVOJICOM TRAGAJU

Jedan provalio u vikendicu pa je zapalio, a drugog vlasnica zatekla dok joj je provaljivao u kuću

Ilustracija/Robert Anic/PIXSELL
12.02.2021.
u 14:40

Požar su ugasili vatrogasci dok u događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Šteta je veća, no još neutvrđena

Lopovu koji je 11. veljače oko 9 sati u Ulici turopoljsko posavskog odreda u Velikoj Buni provalio u vikend kuću 55-godišnjakinje i 57-godišnjaka, sama provala očito nije bila dovoljna. Pa je, kako je priopćila zagrebačka policija, iz samo njemu znanog razloga u vikendici namjerno izazvao požar u kojem su u potpunosti izgorjeli krovište, zapadna strana objekta i pregradne stijenke te je nagorjela drvena konstrukcija nadstrešnice terase.

Požar su ugasili vatrogasci dok u događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Šteta je veća, no još neutvrđena. Policija traga za provalnikom - piromanom .

I dok za njim tragaju, 22- godišnjaka koji je, s još jednom za sada nepoznatom osobom  11. veljače između 17.45 i 19.50 sati pokušao provaliti u kuću 67-godišnjakinje u Ulici Josipa Seissla u Novom Zagrebu, policajci su već uhitili. Provalnike je u dvorištu kuće, dok su pokušali provaliti, zatekla vlasnica kuće  pa je odmah pozvala policiju Provalnici su odustali od provale te su pobjegli,no 22- godišnjak je ubrzo uočen u blizini kuće te je uhićen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije