Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija potvrdila

Jedan od postavljača naprave na Trgu član vodičke mladeži HDZ-a?

bomba, Trg (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
26.01.2013.
u 11:31

Osobe su uhićene na području Zagreba i Šibensko-kninske županije. Trenutno se provode dokazne radnje i pretresi.

Iz PU zagrebačke službeno su potvrdili da je uhićeno 6 osoba koje se dovode u vezu sa eksplozijom na Trgu bana Jelačića. Osobe su uhićene na području Zagreba i Šibensko-kninske županije. Trenutno se provode dokazne radnje i pretresi. 

Jedan od postavljača eksplozivne naprave na Trgu je i član mladeži HDZ-a, ali ne i ostali, potvrdila je za Šibenik.in gradonačelnica vodica Branka Juričev Martinčev.

Šibenik.in navodi da se po Šibeniku i Vodicama priča se da je riječ o djeci iz uglednih vodičkih obitelji. Jedan od njih studira povijest u Zagrebu, a drugi je navodno iz obitelji poginulog vatrogasca.

Podsjetimo, u Ravnateljstvu policije jučer su potvrdili kako su u petak oko 18 sati priveli nekoliko muških osoba za koje sumnjaju da su povezani sa eksplozijom na Trgu bana Jelačića koja je u srijedu uznemirila građane Zagreba. 

Više službenih informacija za sada u policiji ne žele otkrivati, pa tako još uvijek nije niti poznato od čega je sastavljena improvizirana eksplozivna naprava, i o kakvoj se točno uopće napravi radi. Na koji način je policija došla do osumnjičenih ne može se sa sigurnošću reći, ali kako neslužbeno doznajemo u tome su im pomogle upravo nadzorne kamere koje prekrivaju cijeli Trg i okolne ulice.

>> Više muškaraca privedeno zbog eksplozije na Trgu bana Jelačića

Komentara 61

UD
udrimuski
17:10 26.01.2013.

Otpočetka je bilo jasno tko stoji iza ovog TERORIZMA!

MA
matera
14:57 26.01.2013.

Tako je kriv je HDz,... koje ste vi naivčine.... nevjerojatno !!! Pa ovi navlasti sa smiješkom objave da je eksplodirala bomba, i onda izričito kažu "nije riječ o teroriu+zmu" znači da znaju o čemu se radi!! P.S. Jedva čekam prosvjede,e, treba ih sve na giljotinu koju ćemo postaviti na Markov trg.... kao Francuzi u 19.st. !!!

DI
Dingač
16:29 26.01.2013.

zašto se naglašava da je jedan bombaš iz hdz-ove mladeži a ostale prikrivaju. sad napišite i za ostale bombaše koje su nacije stranka i sve podatke koje imate. čak i to jesu li vjernici ili ateisti. ako su stranci kazniti ih a nakon odslužene kazne protjerivanje iz zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije