Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Jedan od najvećih Hrvata koje poznajem uopće nije Hrvat, nego je pravi pravcati veliki Englez

Ima mnogo načina da se bude veliki Hrvat, a ulična galama sigurno nije jedan od njih

Komentari 16

AG
Agricola
18:10 23.09.2018.

Slažem se. Evo boljeg primjera. Stjepan Mesić, Josip Manolić-Broz-Perković-Boljkovac, Tvrtko Jakovina, Hrvoje Klasić, Branimir Pofuk itd, sve lijepa hrvatska imena i prezimena, a ni H od Hrvata, sve odreda jugoslavenčine. A Miladin Dado Pršo i Milan Miki Rapajić, srpska imena i prezimena i ljudine i Hrvatine kakve se rijetko viđa.

VL
Avatar Django
Django
20:43 23.09.2018.

Jedino što je ovdje suludo je ovaj članak gdje autor nije sam sa sobom načisto piše li prilog iz kulture, politički članak ili obični prizemni pamflet “ad hominem”. Što god od toga bilo, jadno je i prizemno.

VL
PA
pandur
18:52 23.09.2018.

Još jedan dokaz da drug Pofuk s Hrvatstvom nema nikakve veze.Izgradi slamnato strašilo, i onda opisuje argument protiv slamnatog umjesto protiv pravog čovjeka ili stava-tipično za jugonacionaliste.Ali kao svaki jugoslavenski ekstremista nema cojones da kaže da Hrvatsku nikada nije htio.

VL
ZL
zlocinackaplatforma112
07:10 24.09.2018.

Fukara opet jaši.

VL
BA
bakulušić
18:53 23.09.2018.

A zatim slijede: Tito, Bakarić, Blažević, Frljić, Vrgoč, Galić, Lalić...Speedy Gonzales sa Večernjakova portala i Beogradska filharmonija. Branimir je genijalac samo ne razumijem značenje hrvatske zastave uz njegov članak.

VL
SV
stjepan v.
19:49 23.09.2018.

pofuku triba pomoc. najbolji hrvat ikada je blazeni Alojzije Stepinac, da nije bio cvrst komunistima bili bi danas izgubljeni narod kao srbi, bez vjere i nade.

VL
PR
prajdali100
16:41 23.09.2018.

Ovaj Pofuk zaista ima stanovitih problema.Malo druženja sa Božom Petrovom bi valjalo obojici.

VL
DU
Deleted user
09:25 24.09.2018.

Ne znam ko je gluplji, Pofuk što piše ili ja što ga čitam.

VL
ST
stefj
00:22 24.09.2018.

Ajoj, kako je uspio od baroknih večeri doći do ovakvog članka. To je stvarno neka žestoka frustracija...

VL
AF
afer
06:55 24.09.2018.

''Veliki Englez'' Kontradiktorno poćevši od naslova, ni cjenjeni stvaratelj novosti Antoan d' Bidon ne bi takvu zvjezdariju napisao.

VL
Avatar MK
MK
15:39 24.09.2018.

Kako je Branimiru Pofuku onaj Boris Tadic samo "lep, vaspitan, napredan" - ono kada Branimir Pofuk zatvori jedno i drugo oko kod otvaranja "Olimpijskih Igara" gdje Tadic sa onim Jeremicem dize tri prsta u zrak... Jos smijesniji je intervju gdje Tadic objasnjava sto znaci tri prsta... Povuku je Tadic znaci "lep, pametan, vaspitan" - a za glupave Hrvate Pofuk mora izmisliti neku hipotetsku situaciju sa mahanjem zastavom pred necijim nosom...

VL
Avatar MK
MK
15:55 24.09.2018.

...barem nije rekao "pravi pravcati Milorad Pupovac" - to Pofuku brojim kao plus.

VL
Avatar MK
MK
15:33 24.09.2018.

Da tocno - kada se gleda tako "uskogrudno ideoloski" na stvari kako to Branimir Pofuk radi, onda se iz vida izgubi cijelovitost i objektivnost... Da je Branimir Pofuk u pravu - stvar bi onda bila takva da su "diplomatske i kulturne veze" izmedu japanskog i hrvatskog naroda stare 25 godina... Ali vidi cuda - Japanci jos iz vremena Austrougarske izvode operetu Ivana pl. Zajca "Nikola Šubić Zrinski" - i YouTube je pun Japanskih pjevackih ansabala kako bas pjevaju "U boj, u boj" i "Za dom, za dom" - Hrvatska je, bi se moglo reci "pupcana vrpca" toga sto sto Pofuk naziva "izgrađenim vezama zapadne glazbene kulture i Dalekog istoka" a da Pofuk o tome pise i o tome nista ne napise (jer nezna ili krije rezloge koji potvrduju Predsjednicu)... Ali da se vratim na "diplomatske i kulturne" veze sa Japanom - preporucio bi Pofuku da pogleda na YouTube kako su Japanci posjetili Zagreb (Remete) i dozivjeli obicaje, zivot i kulturu hrvatskoga naroda jos u ondasnjoj NDH - "Hrvatski slikopis - Japanci u NDH"... Veze izmedu dva naroda znaci nisu stare 25 godina - nego prije 25 godina je opet uspostavljeno nesto sto je imalo "vremensku rupu" koja se poklapa sa razdobljem komunisticke Jugoslavije upravo koju Predsjednica spominje... I ako Branimir Pofuk samo na primjeru odnosa japanskog i hrvatskog naroda malo bolje razmisli - jasno je koliko JE PREDSJEDNICA U PRAVU! ...Danas smjemo opet biti "hrvati" a onda smo se samo smjeli daklarirati "hrvatima" bez pripadajucih sloboda!

VL
DU
Deleted user
18:00 23.09.2018.

A po kaj bi opće došla, cmakati dirigenta, naklanjati se publici s izvođačima i prisvojiti koji buket cvijeća?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.