Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno iz Irana
Povratak na članak

Jedan nepromišljeni potez Irana, Izraela ili SAD-a zapalit će Bliski istok i šire

Savjetnik predsjednika iranskog parlamenta rekao je da je Iran uputio ultimatum zemljama EU: “Poštujte sporazum i sve točke dogovora jer Iran više neće tolerirati dvostruke igre”

Komentari 24

Avatar Foton
Foton
14:11 25.02.2019.

Smrt Americi, brisanje Izraela sa lica zemlje. Prijetnje zemljama nuklearno naoruzanima a Iran nije. Znaci u nekom ozbiljnom sukobu mogu nestati za par minuta. Sto im to treba, stvarno ne razumijem. A i u klasicnom oruzju nemaju sanse. Nisu mogli pobijediti Sadama u u ratu sa irakom, izgubili preko milion ljudi, ratovali 8 godina. A kao sto smo vidjeli, Ameri sredili Sadama za 3, 4 dana sa minimalnim gubicima.

VL
PL
@ploto@
22:19 24.02.2019.

Iran je danas ispalio probno gađanje krstareće rakete iz podmornice.Jedna od rijetkioh država koja ima i svoje satelite.Unatoč teokratskoj vlasti i američkiom sankcijama,Iran napreduje .

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:12 25.02.2019.

ne prijeti iran nikome, niti je napao nekog zadnjih 300 godina. iran ne dolazi na 12 nm od obala amerike, nego obratno. iran nikog ne ugrožava. osim nečije interese. a iranski interesi su za iran važniji od tuđih interesa. posebno kad je iran nečiji interes... nego, kad će sankcije izraelu zbog nuklearnog oružja bez dozvole..?

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
05:28 25.02.2019.

Ne brine mene Iran .Iran nece napasti nokoga a previse je vojno mocan da njega napadnu.Sledeca je Venezuela. Zalosno je pomisliti kakva im je buducnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.