Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE OZLJEDE I POKUŠAJ UBOJSTVA

Jedan mlatio 71-godišnjeg susjeda, drugi pijan nož stavio pod vrat gostu

Nasilje u obitelji
Dubravka Petric/PIXSELL
15.06.2023.
u 08:06

Kada je 71-godišnjak pao na tlo, nastavio ga je udarati rukama po licu i pri čemu ga je teško ozlijedio. Stariji muškarac je zadobio višestruki prijelom nosnih kostiju s pomakom, prijelom čeonog nastavka gornje čeljusti obostrano i prijelom prednjeg nosnog grebena gornje čeljusti.

Za nanošenje teške ozljede optužen je 38-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podigao ODO Zlatar. Tereti ga se da je 20. travnja oko 16 sati u jednom mjestu na području Krapinsko-zagorske županije napao susjeda (71). Prvo ga je primio rukom za ovratnik jakne, da bi ga zatim zatvorenom šakom desne ruke udario u nos i bacio na zemlju.  

VEZANI ČLANCI:

Pri tome ga je psovao, a kada je 71-godišnjak pao na tlo, nastavio ga je udarati rukama po licu i pri čemu ga je teško ozlijedio. Stariji muškarac je zadobio višestruki prijelom nosnih kostiju s pomakom, prijelom čeonog nastavka gornje čeljusti obostrano i prijelom prednjeg nosnog grebena gornje čeljusti.

Šibensko tužiteljstvo je pak pokrenulo istragu protiv 63-godišnjaka kojeg se sumnjiči za pokušaj ubojstva. Sumnjiči ga se da je 10. lipnja 2023., u Tisnom napao 55- godišnjaka, koji je imao prigovora na ponašanje 63-godišnjaka koji je bio alkoholiziran. Nezadovoljan tim prigovorom, 63-godišnjak je došao do stola za kojim je sjedio 55-godišnjak te ga je  obgrlio rukama oko vrata. Prvo mu je zaprijetio da bi mu potom  nožem zarezao ispod vrata. Daljnji napad na 55-godišnjaka  spriječila je osoba koja je s njim bila u društvu, a život mu je spašen zahvaljujući hitnoj medicinskoj intervenciji. Njegov napadač je završio iza rešetaka, a istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od  utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Video:BiH: Učenik upucao nastavnika u školi kod Tuzle, uhićen je

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije