Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Je li za manjince pametno odlučivati tko će vladati u RH?

Dosadašnja logika M. Pupovca i zastupnika manjina bila je stati uz pobjednika, a sada ranijim savezom riskiraju posljedice ako na kraju ne pobijedi Milanović

Komentari 17

Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
11:07 29.11.2015.

Čudno kako to pitanje nitko nije postavljao kad su manjinci bili 8 godina uz Sanadera

VL
AN
antonelić
12:07 29.11.2015.

je li za manjince bilo pametno odlučivati tko je vladao hrvatskom ( epoha ive sanadera ) ??? ... tu su bili uključeni ne samo romi , već i srbi i ostale "neprijateljske" manjine kao i "prijateljske" ... ali "uključio" ih je sanader sa našim novcem ... i to je za kradezejce bilo normalno , čak su i lizali "slatko" sa pupovcem i ljubili se sa nazifom memedijem ... sada kad su karamarko i vaso falili gol i nisu potplatili "neprijatelje" , sada bi ovi trebali dati glas besplatno ... nema više ljubavi , nema više interesa ...

VL
PE
pessimus
11:17 29.11.2015.

autor teksta pati od amnezije. od 2003. do 2011. hdz bez zastupnika manjina ne bi imao većinu. hdz je oba puta bio samo relativni pobjednik izbora kao i sada.

VL
VE
velikazmija
10:20 29.11.2015.

ja bi prije svih komentara danas - našim manjincima, vladi, mostu, a pogotovo petrovu i petrini - zaželio sretan -dvadeset i deveti novembar dan republike hrvatske--jeli griješka nije--

VL
AN
anticenzura
11:41 29.11.2015.

Oni nisu nikakve manjine, nego Hrvatski gradjani koji zive u Hrvatskoj. Ono sto nije normalno da nam gradjani iz susjednih zemalja kroje politiku u drzavi, a ne znaju ni svoju zemlju staviti na mjesto. U svakoj zemlji postoje manjine i svi imaju svoje zastupnike u Parlamentu. I nasi gradjani Hrvati sjede u Svicarskom Parlamentu i u Njemackom i Americkom i svugdje po svijetu. Svi oni vode i domacu politiku zemlje u kojoj zive i lobiraju za nase gradjane u tim zemljama. To je svugdje na svijetu na tako, u svakoj multikulturnoj drzavi. Ne mozemo mi biti iznimka, neka posebna drzava i politika. Svasta.

VL
DU
Deleted user
08:49 29.11.2015.

dajte molin vas,zamislite kad bi 5 milijuna turaka odlučivalo o vladi u njemačkoj.kakve manjine??furio radin,kajtazi,stanimirović..ovaj takozvani talijan dobi par glasova i odlučuje u saboru ka i pupovac i ostali uhljebi.to mogu samo u hrvackoj.ove privilegije koje pupovac ima ne bi mu dala ni majčica srbija,pljuc..fuj

VL
Avatar kravata
kravata
09:07 29.11.2015.

Da manjine misle da smo mi slucajna drzava nikakvo cudo ali pola hrvata zele i biraju premijera koii se izjasnio da je premijer slucajne drzave i da su svi koji drugacije misle i brane svoje crnokosuljsi i fasisti.

VL
DU
Deleted user
14:41 29.11.2015.

to mi je na trgu autonomije ids-u od strane komunističke partije ili reformiranih komunista.kako su uspili kod sebe napravit reforme a neznaju u državi.zapamti di partija odlučuje urušavanje kuca na vrata,sve na tragu mike špiljka,bude lončara i ostale jugoslavenštine,fuj..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.