Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'operirao' po Zagrebu

Je li vam poznat? Policija traži višestrukog razbojnika

pljačkaš,lopov,razbojnik
Foto: PU zagrebačka
1/5
12.02.2014.
u 14:44

Riječ je o muškarcu starom od 25 do 30 godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, smeđe kratke kose s izraženim čeonim zaliscima

Zagrebačka policija danas je objavila fotografije muškarca kojeg sumnjiči za dvije pljačke izvršene uz prijetnju vatrenim oružjem u poslovnici za otkup plemenitih metala u Ozaljskoj ulici. Riječ je o muškarcu starom od 25 do 30 godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, smeđe kratke kose s izraženim čeonim zaliscima. U trenutku počinjenja kaznenih djela nosio je dioptrijske naočale i bio je odjeven u crnu jaknu, crne hlače i crne cipele.

Pljačke je izvršio u prosincu prošle i veljači ove godine.

Policija je pozvala građane da, imaju li korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

>>Naoružani dvojac opljačkao poslovnicu Kreditne banke u Zagrebu

Komentara 5

ZA
zagg1
16:21 12.02.2014.

Pa svaki dan gledam na televiziji lopove i u medijima svi ih znamo pa kome ih prijavit njihovim kolegama kome stvarno neznam

DU
Deleted user
16:33 12.02.2014.

I da ga poznam, ne bih ga prijavio.Oni koji su ovu zemlju opljačkali danas slobodno šetaju zahvaljujući nedostatku dokaza i presumpciji nevinosti. Čovjek nikoga nije ubio, a ovi otkupljivači zlata ionako zarađuju na tuđoj nevolji. Osim toga, zakonodavac nije propisaoo zakonom da takav prostor mora čuvati naoružani čuvar, pa je zakonodavac tako išao na ruku potencijalnim pljačkašima.

GO
golub
16:53 12.02.2014.

Kao da ima Sanaderov kaput iz vremena uhičenja u Austriji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije