Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Je li svećenicima potrebno financijsko opismenjavanje?

Neke su slovenske biskupije bankrotirale zbog financijskog mešetarenja kojega su biskupi neumješni financijama prepustili laicima i svećenicima, pa ih je papa Franjo smijenio

Komentari 5

NE
neboiznadzagreba2
13:24 27.05.2021.

Itekako su oni financijsko opismenjeni, gledam danas fratra u Sinju, sav ozaren korača uz Plenkovića u Hdz-ovoj kampanji uoči drugog kruga izbora, crkvenjaci uz bok političara, zbogom Isuse!

VL
NE
nemanatrag
10:22 27.05.2021.

Prošli su oni dobru školu u zadnjih 2000 godina... najveći vlasnici nekretnina poslije države. Eto im diplome.

VL
TU
Tutlek1234
08:41 27.05.2021.

Sto će svećenicima financijsko opismenjavanje. Čast iznimkama, ali većina ih zbrine obitelj i osigura im budućnost i to je u RH naravno "IN" i tretira se kao javna tajna...

VL
RZ
Rocky.Zg
17:14 27.05.2021.

Crkvi je novac najvažniji, ostalo im je nebitno. Ja sam prestao odavno ići u crkvu

VL
DU
Deleted user
09:10 27.05.2021.

Što bi im još trebalo dati besplatno. Porez ne plaćaju, a voze skupocjene auto, a niti sakramenti objekti ne izgledau bjedno. Ljudi im besplato pomažu i još im malo? A cijelo vrijeme trube - treba se dijeliti. Oni se dijele jedino filozofijom i psihologijom masa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.