Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA ŠUTI

Je li priveden ubojica Franje Oreškovića?

Mjesto gdje je pronađeno tijelo Franje Oreškovića Macole
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
23.04.2016.
u 12:40

Prema neslužbenim informacijama Orešković je ubijen pištoljem bez prigušivača, a pretpostavlja se da bi motiv mogli biti osobni razlozi ili kockarski dugovi

U zagrebačkoj policiji u subotu se nije mogla dobiti potvrda neslužbene informacije da je privedena osoba koju dovode u vezu s ubojstvom 53-godišnjeg Franje Oreškovića u četvrtak navečer u zagrebačkom naselju Sigečica.

Prema neslužbenim informacijama Orešković je ubijen pištoljem bez prigušivača, a mediji nagađaju da to upućuje kako ubojica nije pomno isplanirao zločin. Pretpostavljaju i da bi motiv nedjela u Lopudskoj ulici mogli biti osobni razlozi ili kockarski dugovi.

Policija od četvrtka navečer ne željela otkriti detalje događaja navodeći tek da je na cesti pronađeno mrtvo tijelo i da je očevid u tijeku. Do dovršetka očevida nisu željeli komentirati niti tvrdnje stanara da je riječ o ubojstvu jer se prije pronalaska tijela u uskoj ulici navodno čuo pucanj, a u blizini je viđen i muškarac u trku.

U petak su potvrdili da je 53-godišnjak ipak žrtva ubojstva koje je izvela nepoznata osoba vatrenim oružjem.

Ubojeni Orešković, inače umirovljeni policajac, brat je poznatog ličkog poduzetnika Željka Oreškovića Macole

>> Brat poznatog ličkog ugostitelja Macole ubijen jednim metkom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije