Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA
Povratak na članak

Je li presuda u tzv. malom Agrokoru dokaz neovisnog sudstva ili fijasko DORH-a?

Može li hrvatsko tužiteljstvo uopće voditi složene financijske postupke?

Komentari 13

IM
Immanuell
07:04 11.10.2020.

Je li itko možda pretpostavio da je u slučaju mali Agrokor Todorić u pravu?

VL
DD
ddh
11:14 11.10.2020.

To pitanje koje postavlja VL, ali i ostali mediji je pitanje na koje mediji mogu lako odgovoriti. Kod svake optuzbe protiv nekog i ne samo Todorica, mediji su ti koji svakoga osude i presude i prije zavrsetka istrage ili prije podizanje optuznice. S tim stvaraju i to namjerno klimu linca i ne shvacaju, da nekome moze presuditi samo sud na osnovi valjanih dokaza i da tu valjanost potvrdjuje sud, a ne novinari koji sebi bez ikakvog pokrica uzimaju za pravo, da oni odlucuju o tome sto je ili nije pravo. DORH je u ovom slucaju optuzio Todorica za nesto, sto su DORH-vci sebi zamislili, da je to tako. Uz pomoc medija koji su i tu i prije podizanja optuznice osudili Todorica krseci pritom cijelu hrpu zakona i kroz stvaranja odredjene histerije napravili i pritisak na DORH, DORH-ovci su bili uvjereni, da je pravda na njihovoj strani, ali im je sud povukao kocnicu.

VL
Avatar SileZla
SileZla
23:54 10.10.2020.

Fijasko DORH-a.

VL
NE
Neo001
12:22 11.10.2020.

Čemu sva ta razvlačenja sa sitnim optužbama i daljnjom pljačkom naroda, a bogaćenjem kriminlaca, raznih nobila. Todorić je veliki kriminalac koji je lažirao obračune tvrtke u milijardma da bi mogao pljačakti sa svojom obitelji i drugim kriminalcima. Ta saznanja dovoljna su da se njemu, ženi. djeci i drugim kriminalcima dosudi maksimalna kazna i oduzme sva imovina.

VL
BR
Branitelj2020
06:49 11.10.2020.

Totalni fijasko DORH-a koji je namjerno napravljen. Korumpirani tužitelji DORH-a namjerno pišu neodržive optužnice za koje sigurno znaju da padaju na sudu. Pa tako i za Vidoševeića . Treba samo ispitati koji suci i zaposlenici DORHA su bili plaćeni prekoo honorara koji su godišnje iznosili preko 200.000 kn neto svakom za razne "seminare" od Todorića i Vidoševića pa će se odmah shvatiti zašto DORH piše takve optužnice.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
23:52 10.10.2020.

Može li hrvatsko tužiteljstvo uopće voditi složene financijske postupke ili trebamo zamoliti za pomoč i postupke tužiteljstvo naše Irske i Njemačke u kojima uspješno rade i žive naši pravi hrvati koji su pobjegli od doma i tamo našli svoj spas, budučnost i veselje.

VL
Avatar TheJack
TheJack
15:10 11.10.2020.

Tal je ocit. Todoric ne bi niti postao sto jest, niti mogao bilo sto veliko bez, zna se koga. Postoji, dodusr neznatna mogucnost da je naime odbio platiti neki reket, zna se komu, te su mu napakirali.

VL
FA
fajlpz
08:42 11.10.2020.

Suđenje pred kraj 2021?Trajati godinama? Pa ovo kao da je riječ o Hrvatskoj.

VL
Avatar ВеселинКубурићКанџијаа
ВеселинКубурићКанџијаа
02:59 11.10.2020.

Dajte Srbima da im sude a vi nama pa da vidis kako ce da se klepaju kazne od 40 godina kao dobar dan...

VL
OK
Omladinac koji to nije
08:23 11.10.2020.

Osjecam se jadno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.