Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNJAK ZA SIGURNOST
Povratak na članak

Je li pandemija COVID-19 hibridni rat? Cvrtila: Najjače tajne službe imaju nekakvih spoznaja

- Ovakva situacija pojačava sumnju iako dosad ništa nije dokazano. Američke sigurnosne službe, za koje znamo da su najjače u svijetu, imaju nekakvih spoznaja koje bi mogle potvrditi sumnju - kaže naš poznati sigurnosni stručnjak

Komentari 11

PR
Provjereno
02:55 11.05.2020.

Kina bi trebala platiti odstetu svakoj zarazenoj zemlji po 100 milijardi dolara, ovisno od broja zarazenih po drzavi . I treba je kazniti dodatno.

VL
PO
portugisac
08:36 11.05.2020.

Hrvatska nije meta ali uvijek su tu kolateralne žrtve. Cvrtila ima spoznaje a ja pretpostavljam. Virus je napravljen i modificiran u Americi. Pušten je u Kini. Kinu je vojno nemoguće poraziti a ekonomski sve je jača. Svaki proizvod je iz Kine. Naj lakše je Kinu okriviti za virus i njegovo proširenje a onda sve naj jaće europske države, SAD i Australija tuže Kinu za učinjenu štetu. Nadaju se da će Kina svima plačati i tako oslabiti. Može biti da je baš to istina.

VL
DU
Deleted user
20:35 11.05.2020.

Laboratorij P4 u Wuhana je rezultat suradnje kineske i francuske vlade", podsjetila je pred novinarima glasnogovornica kineskog ministarstva vanjskih poslova Hua Chunying. "Projekt laboratorija, upravljanje i konstrukcija su izvedeni uz poštivanje strogih međunarodnih normi i prvi djelatnici su obučeni uu laboratorijima P4 u Sjedinjenim Državama i u Francuskoj", precizirala je. Taj laboratorij je 2017. dobio službenu potvrdu tijekom svečanosti u nazočnosti tadašnjeg francuskog premijera Bernarda Cazeneuvea.

VL
DU
Deleted user
20:38 11.05.2020.

Polako sve dolazi na svoje mjesto.Kada smo pojedinci pisali takve stvari bili smo popljuvani žestoko.Gdje ima dima ima i vatre.

VL
LB
lazni_branitelj
10:18 11.05.2020.

Nista ne brinite dok imate Markica i Kindera. Taj dvojac je nenadjebiv sa svojim agentima

VL
BR
brrrrn
16:14 11.05.2020.

ovakve priče su teorije zavjere ? Znači što ? Teorija zavjere je dok ne izadje u mainstreamu ? Do tada ne vrijedi koliko god logično bilo ? Znači chipiranje prestaje biti teorija zavjere onog trena kada objave da će nas chipirati ? Sjedi, slušaj, što god kažu radi. Veliki brat vas voli.

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
08:09 11.05.2020.

a on kao ima spoznaje koje spoznaje imaju najjače tajne službe?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.