Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVAKINJA DANIELA A.?
Povratak na članak

Amerikanka na Instagramu o misterioznoj ženi s Krka: 'Radile smo zajedno, dobro je poznajem'

Češki mediji jučer su prenijeli priču o ženi koja je 12. rujna pronađena na otoku Krku bez dokumenata te također tvrde da je riječ o Slovakinji.

Komentari 9

Avatar babinjak1984
babinjak1984
11:29 22.09.2021.

Žena je inače iz Slovačke i zove se Daniela Adamcova (57).

VL
Avatar drug Joža
drug Joža
13:25 22.09.2021.

Pipl mast trast as

VL
ZP
zpadjen
13:34 22.09.2021.

Svima teoretičarima zavjere sakam da zboruvam kako je kratak put od holivuda do Krka!! Ubavi pozdravi od Skoplje

VL
SA
samoljubav
12:47 22.09.2021.

Ne želi se ciijepiti? Vratite je gdje ste ju našli, još jedno što nam samo troši zrak.

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
11:28 22.09.2021.

Phuuu.... zanimljivo mi je bilo kad se ustanovilo da je izgubila pamćenje, govori samo engleski, a rođena Slovakinja?! Mislim, kad si već izgubio pamćenje, prva reakcija na sve ti je materinji jezik! Jezik u kojem i s kojim si rođen, jezik kojim mislimo, jezik kojim opsujemo kad nam se nešto iznenadno dogodi... to je jednostavno prirodno. I sad, gospođa, umjesto prirodne reakcije mozga, priča na engleskom, a lunja Hrvatskom bez dokumenata?! ...Nova saznanja vele da je praktično beskućnica, koja se selila "od nemila do nedraga", bez dokumenata i novaca🙄 ...... Meni se čini da je ona prigodno "izgubila pamćenje" ondje gdje joj se sviđa i gdje je mogla biti besplatno i sigurno smještena 🤔 ....no te proklete društvene mreže su joj pomrsile plan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.