Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka tati

Je li ovo najslađa čestitka koju ste dosad vidjeli?

Video čestitka ocu djevojčice Alexandre
YouTube
29.10.2013.
u 09:48

Djevojčica Alexandra postala je internet-senzacija zbog snimke na kojoj na tatin rođendan objašnjava zašto je njezin tata najbolji

Djevojčica Alexandra postala je internet-senzacija zbog snimke na kojoj na tatin rođendan objašnjava zašto je njezin tata najbolji

"Hvala ti što si moj otac, jako te volim. Daješ mi puse... Imaš najbolje puse", rekla je djevojčica u kratkom videu. Otkrila je i da voli gledati sport s tatom kojeg na snimci zove "papi", nakon čega je nabrojila nekoliko sportskih ekipa.

Snimka završava pjesmom "Sretan rođendan". Pogledajte kako to izgleda!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije