Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična provala

Je li ovo najnesposobniji lopov na svijetu?

lopov, provala u auto, kradljivac
Foto: Thinkstock
12.10.2016.
u 08:38

Kradljivac mu je iz vozila otuđio radio, ali ono što nije znao jest da je uređaj neispravan.

Australac Tom Drury neugodno se iznenadio shvativši da mu je netko provalio u automobil, Mazdu iz 1994. godine. No, prvotni šok zamijenila je radost kad je shvatio što se uistinu dogodilo.

Naime, kradljivac mu je iz vozila otuđio radio, ali ono što nije znao jest da je uređaj neispravan.

– Nedavno sam pokušao izvaditi radio iz auta, no kako mi je trebao poseban alat, to mi nije pošlo za rukom pa sam odustao. Lopov mi je zapravo učinio veliku uslugu. Mogu se samo dobro nasmijati – kazao je Drury za WA Today.

A o tome da bi nesmotreni kradljivac lako mogao ući u kategoriju najtupavijih lopova u povijesti, govori još jedan detalj. Prilikom krađe na vozačevu sjedalu ostavio je 22 australska dolara (115 kuna).

– Sve što mu mogu poručiti jest – hvala! Zahvaljujem što mi je platio servis radiouređaja koji bih ionako sam morao platiti – zaključio je Drury uz opasku:

– I usput, nema povrata. 

Komentara 3

DU
Deleted user
10:23 12.10.2016.

Je li ovo najnesposobniji novinar na svijetu?

AO
ante.oreskovic75
09:24 12.10.2016.

Pitajte Belaka

Avatar LiTsung
LiTsung
14:11 12.10.2016.

Znači ništa od članstva u HDZ-u?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije