Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav potez

Je li ovo najgluplji provalnik na svijetu - pogledajte što je napravio nakon provale

Provalnik Nicholas Wig
Foto: Youtube
26.06.2014.
u 12:58

- Najgluplji kriminalac na svijetu - komentirao je vlasnik kuće James Wood koji je nakon provale i pljačke ostao bez novca i kreditnih kartica

Kada negdje ostanete ulogirani u svom Facebook profilu to može biti nezgodno, pogotovo ako to učinite nakon provale u nečiju kuću. Nicholas Wig (26) iz Minnesote olakšao je posao policiji da otkrije počinitelja i strpa ga u zatvor.

- Najgluplji kriminalac na svijetu - komentirao je vlasnik kuće James Wood koji je nakon provale i pljačke ostao bez novca i kreditnih kartica. Zanimljivo, provalnik je iza sebe nešto i ostavio - tenisice, traperice i remen koji su svi bili mokri. Wood je rekao kako je tog dana padala kiša.

- Počeo sam paničariti, ali sam tada primijetio da je ostavio otvoren svoj Facebook profil - ispričao je Wood i odmah iskoristio situaciju. Na provalnikovom profilu je objavio status na kojem je opisao sve što se dogodilo te je ostavio svoj broj telefona kako bi ga mogao nazvati netko tko ima informacije. Na kraju mu se javio sam provalnik putem SMS-a, piše CBS Minnesota. - Odgovorio sam mu da je ostavio stvari kod mene u kući i pitao sam ga kako da mu ih vratim - rekao je Wood i dodao da je provalnik pristao na susret.

Provalnik je dobio dojam da će mu Wood vratiti stvari u zamjenu za mobitel kojeg mu je ukrao. Wood je tada bio kod prijatelja i kada je krenuo prema svojoj kući prepoznao je provalnika na ulici, zahvaljujući njegovim fotografijama s Facebooka. Odmah je pozvao policiju. Policija je provalnika, koji je na ruci nosio sat koji je ukrao u Woodovoj kući, uhitila na mjestu događaja. Prijeti mu 10 godina zatvora i novčana kazna od 20.000 dolara.

>> Provalnik koristio iPhone kao svjetiljku pa snimio i svoj zločin

>> Duboko udahnite. Ovo je najzgodniji zločesti dečko na svijetu. Odlučile žene

>> Ukrali auto pa se morali vratiti zbog onoga što je bilo na sjedalu

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zahira45
15:45 26.06.2014.

Najgluplji kriminalac na svijetu...slažem se.

DA
dante13st
22:41 28.06.2014.

Kako to rade "NAŠI": Suprug-a zadnja "SAZNA" i Sl. BAZE i nikome Baš Ništa (dobro to su često NAgrađivani "ELITANI")

Avatar navijač
navijač
14:59 26.06.2014.

Kod mene u blizini je jedan takav pokušao opljačkat veću trgovinu mješovite robe, pa se zaglavio u ventilacij.Zvao je u pomoć neko vrijeme dok nisu došli vatrogasci da ga oslobode a s njima i policija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije