Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Htio se našaliti

Razbjesnio suprugu: Je li ovo najgluplji pokušaj podvale ikad?

Roman Atwood,podvala
Foto: Youtube Screenshot
1/3
02.12.2014.
u 18:17

Kako bi se našalio sa suprugom, Atwood je snimio video ''Ubijanje vlastitog djeteta'' u kojem je bacio sina preko ograde s prvog kata.

U moru podvala i šaljivih snimaka koje se mogu naći na internetu je i ona Romana Atwooda koja je razbjesnila njegovu suprugu, ali i mnogobrojne gledatelje komentatore na stranici YouTube gdje ju je pregledalo više od tri i pol milijuna ljudi.

Kako bi se našalio sa suprugom, Atwood je snimio video ''Ubijanje vlastitog djeteta'' u kojem je bacio sina preko ograde s prvog kata. Nakon što je šokirana supruga otrčala u prizemlje i prišla nepomičnom tijelu, shvatila je da je to u stvari lutka.

Dok Roman nije mogao obuzdati smijeh, ljutita žena počela je vikati na njega te mu poručila da takve stvari nisu predmet šale. S njom su se složili mnogi komentatori koji su ''šalu'' proglasili krajnje neumjesnom.

>>Carrie živi! Djevojka 'telekinezom' uplašila goste kafića!

>>Koja momačka! Mladoženja nakon nje zbog stresa dobio herpes

Komentara 3

IB
istina_boli
07:10 04.12.2014.

A, sto da mu je zena dobila srcani napad ili mozdani udar, pa da je ostala bogalj do kraja zivota. Tko nema granice nema se ni cemu nadat.

Avatar Kristijan Kašić
Kristijan Kašić
20:29 02.12.2014.

Sve je stvar perspektive

SE
sensdeath
20:43 02.12.2014.

Kakve gluposti samo mozete pisati, to je nevjerovatno. Kao prvo, nemojte pocimat recenicu tako sto cete reci "bacio je sina" da bi ste tek onda na kraju izjavili da je to lutka. Ako je bacio lutku, onda tako odmah i napisite, a ne izvoditi tu nekakve drame samo da covjeku date losu sliku. Reakcija njegove zene je potpuna opravdana i svaka normalna zena bi isto postupila, međutim da ste malo bolje pogledali video onda bi ste ga i razumjeli. Tema te smicalice je dosta uznemiravajuca, ali ako niste primjetili, to je lutka. U videouradku Roman je surađivao sa svojom djecom, i tu nije bilo nikakve neubičajog i eopravdanog ponašanja prema djeci. Njegova djeca su mu pomagala u smicalici, samim time dokazujući da ga vole i poštiviju kao svoga oca. Malo se uozbiljite, prestanite raditi drame sto se tice ovih stvari, osim ako ne radite za organizaciju "Stop nasilju nad lutkama"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije