Naslovnica Vijesti Svijet

Dvojica na ovoj snimci su bombaši samoubojice, treći napadač u bijegu

Policija je također u zračnoj luci pronašla odbačeni prsluk s eksplozivom koji je uništila u kontroliranoj eksploziji
22. ožujka 2016. u 18:06 41 komentara 12750 prikaza
napadač
Foto: Belgijska policija

Belgijska televizija objavila je snimku sa sigurnosnih kamera na kojoj su tri muškarca osumnjičena za eksplozije u bruxelleskoj zračnoj luci Zaventem, od kojih su dvojica bombaši samoubojice, a treći je u bijegu

Frankofona javna televizija RTBF javlja da je savezno tužiteljstvo potvrdilo da su tri muškarca na snimci osumnjičena za napad u zračnoj luci. Dvojica u crnom su bombaši samoubojice, a treći muškarac u bijeloj jakni je u bijegu. Na snimci se vide trojica muškaraca dok svaki od njih gura kolica koja se koriste na aerodromima za prtljagu.

 

Belgijska policija potom je objavila još jednu snimku, na kojoj je prikazan samo muškarac u svijetloj odjeći te mu se ovaj put nešto bolje vidi lice:

 

Policija je također u zračnoj luci pronašla odbačeni prsluk s eksplozivom koji je uništila u kontroliranoj eksploziji.

U zračnoj luci Zaventem, u utorak nekoliko minuta prije osam sati, odjeknule su dvije snažne eksplozije. Neposredno prije toga, kako javlja agencija Belga, začuli su se pucnji, zatim uzvici na arapskom jeziku.

Videosnimka s odlaznog terminala aerodroma na kojemu su odjeknule eksplozije prikazuje posvuda raspršeno razbijeno staklo i otpale ploče sa stropa. Vide se putnici čija je odjeća prekrivena krvlju. Dim se uzdiže iz zgrade kroz razbijene prozore.

>>34 mrtvih u napadima u zračnoj luci i metrou. Naređena evakuacija belgijske nuklearke. U bombama kojima su napali teroristi bili su čavli?

>>Premijer Orešković izrazio duboko žaljenje zbog terorističkog čina; napade osuđuju i Grabar-Kitarović, Petrov i Kovač

Baby Beef
Baby Beef
Udruga uzgajivača junadi Baby Beef osnovana je 2000., s ciljem promocije i ponude kvalitetnog junećeg mesa

A1 izdvaja za Vas

 • pajper:

  Softicirana tehnika,kamere,video nadzori,besplitone letijelice,avaksi skenri,softveri,hardveri.I da prodje rucna eksplozivna naprava,Propust,

 • Avatar tetina
  tetina:

  Zanimljivo kako na portalu večernjaka i 24časa nema nikakve reakcije na ovu strašnu aferu vojnih zrakoplova a redovito prenose razno razne ekskluzive sa drugih portala, ali ne i aferu sa MIG-ovoma. Koja je to povezanost Kotromanovića i sad možemo slobodno ... prikaži još!odno napisati partijskih portala ?

 • <orlando>:

  I onda kažu sve je u pripravnosti i na najvećem stupnju, a ovi se prošetali sa bombama.